26 / 04 / 2024

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.



(1959) İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji Fakültesi mezunu olan Yaşar Arslan, 1985 - 1987’de EMAŞ A.Ş.’de üç sene İşletme Şefi olarak görev yaprı. Daha sonra Suudi Arabistan Al-Fahd şirketinde yönetici statüsünde beş sene vazife alan Arslan, İGDAŞ’ta İstanbul Doğal Gaz Projesi’nde beş sene süresince değişik yönetim kademelerinde iş yaptı. 1996 senesinde Vinsan’da Proje Müdürü görevine başlayan Arslan, 2003 senesinde Yapısal şirketindeki Koordinatörlük vazifesinin ardından, 2004 enesinde Aksa Doğalgaz’da Genel Koordinatör ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı vazifesiyle iş yapmaya başladı ve 2010 senesinde Aksa Doğalgaz Dağıtım ve Ticaret Grup Başkanlığı’nda vazife yapmaya başladı.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Yaşar Arslan; Kazancı Holding bünyesinde faaliyet gösteren 21 doğal gaz dağıtım, iki doğal gaz toptan, CNG ve LNG şirketinde Yönetim Kurullarında Başkanlık ve iki elektrik dağıtım şirketinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak vazifesini idame ettiriyor.

 

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli? İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

 


Geri Dön