28 / 03 / 2024

Han İnşaat bostancı projesi

Han İnşaat bostancı projesi

Han İnşaat Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de Suadiye ve Bostancı'da 2 yeni projeyi inşa ediyor. Suadiye'de yer alan projede fiyatlar 1 milyon TL'den ve Bostancı'da yer alan projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yılmaz ve Cüneyt Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Mahmutpaşa'daki tarihi hanın değeri hiçe sayılıyor!

Tarihi Kapalıçarşı’nın Fesciler Kapısı’ndaki kitabeye güvenlik kamerası takılmasına benzer bir duruma Mahmutpaşa’daki hanın girişinde yer alan tarihi kitabede rastlanıyor. Kitabenin önü  han girişinde bulunan dükkanın tabelası ile kapatılmış vaziyette...

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı'nın yıkımı davalık oldu!

Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı’nın yıkılmasını istemeyen esnaf, davalık oldu. Esnaf, ''Mevcut binalar restore edilerek korunsun. Esnafı imha yoluna değil, ihya yoluna gidelim.” diye çağrıda bulundu.

Han İnşaat bostancı projesi Haberi

Han İnşaat bostancı projesi

Han İnşaat, Kadıköy'e bağlı Suadiye ve Bostancı'da 2 yeni projeyi hayata geçiriyor. 2015 yılında teslim edilecek projelerde fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor. 


Han İnşaat Suadiye projesi hakkında:


Han İnşaat Suadiye projesi, Aydın Sokak'ta hayata geçiriliyor. Han İnşaat Suadiye projesinde daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 


Han İnşaat Suadiye projesi kapsamında yer alan dairelerden 3+1 konut seçeneklerinin alanları 112 metrekare ve 4+1 konut seçeneklerinin alanları 172 metrekare olarak belirlendi. 


Han İnşaat Suadiye fiyat listesi!

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon TL'den

4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlıyor. 


Han İnşaat Suadiye teslimleri 2015 yılının Mart ayında yapılacak. 


Han İnşaat Suadiye'de;

Deprem yönetmeliğine uygunluk

C35 sınıf beton uygulaması 

Temel bohçalama sistemi su ısı yalıtımı

Dış cephe ses ve ısı yalıtım uygulamaları

Kapalı ve açık otopark

Jeneratör sistemi

Yangın...