24 / 04 / 2024

hande ataizi gümbet evi

hande ataizi gümbet evi

Hande Ataizi Bodrum'da 500 bin YTL'ye ev aldı! Proje nerede? Hangi şirket yapıyor?

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın evlerinin kirası 25 bin TL!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, yeniden Çubuklu Vadi Konakları’na taşınıyor.

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un geçen günlerde ikinci kez incelemesinin sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy, Torba mahallelerinde tespit edilen ve imar ile ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projeler devam ediyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy ve Torba mahallelerinde imara ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projelerdeki kaçak yapılar yıkılıyor...

Hande Ataizi: Bodrum’da evim var!

Bodrum’daki işletmelerin fahiş fiyat politikaları nedeniyle yaz boyunca gündemden düşmediği hatırlatılan Hande Ataizi, ''Bodrum’da evim olduğu için bu durumdan pek etkilenmedim ama tabii ki fiyatlar çok yüksek'' dedi.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

hande ataizi gümbet evi Haberi

hande ataizi gümbet evi

Parasını gayrimenkule yatıran ünlülerin arasına sinema sanatçısı Hande Ataizi de katıldı. Hande Ataizi, Yapı Endüstrisi'nin Gümbet'te yapımı devam eden Aura Bodrum Projesi'nden ev aldı.

Yatırım araçları arasında cazibesini her zaman koruyan gayrimenkul, ünlülerin de en gözde yatırım aracı olmayı sürdürüyor. Sinema sanatçısı Hande Ataizi de gayrimenkule yatırım yapan ünlüler arasında yerini aldı ve Yapı Endüstrisi'nin Gümbet'te yapımı devam eden Aura Bodrum Projesi'nden ev satın aldı.

Bodrum'da doğayla barışık, farklı konseptli konut alanları oluşturan Yapı Endüstrisi'nin projeleri sanat dünyasının da ilgisini çekmeyi başardı ve pek çok sanatçıyı Bodrumlu yaptı. Yapı Endüstrisi'nin gerçekleştirdiği projeyle Bodrum'da evlenenler kervanına katılan Hande Ataizi, yeni evini Haziran ayında teslim alacak.