28 / 03 / 2024

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç evi kirası

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç evi kirası

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

İkinci el araç fiyatlarında son durum nedir? Yükseliş tekrar başladı mı?

Otomobil piyasasında yaşanan yükseliş tarihi zirvelere kadar çıkmış durumda. Sürekli artan enflasyon, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ve otomotiv sektöründe yaşanan tedarik problemi araç fiyatlarını rekor düzeyde yükseldiğini kaydetti. Otomobil piyasasında fiyat yükselişi devam edecek mi?

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Borsa günün ilk yarısında yüzde 0,68 değer kaybetti!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,68 değer kaybetti ve 6.555,26 puana geriledi.

Porsche 718 Cayman’ın Haziran ayı fiyat listesini ve özelliklerini merak edenler bu habere dikkat

 2016 yılında Porsche, Cayman ve Boxster modellerinin yeni versiyonlarını Porsche 718 adı altında piyasaya sürdü. İşte Porsche 718'in dikkate değer özellikleri ve 19 Haziran 2023 fiyat listesi

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç evi kirası Haberi

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç evi kirası

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çifti, kısa süre önce aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks bir villa kiralamıştı. İkilinin evlerinin kirasını ödemekte zorlandığı ileri sürüldü.

Takvim'de yer alan habere göre, oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, 9 aylık ilişkilerine Eylül 2018’de ara vermişti. Mart 2019’da ise aşkta ikinci etap başlamıştı. Çift, yeni ilişkilerinde aylık kirası 25 bin TL olan bir villayı gezdi, beğendi ve taşınma kararı verdi.

KİRA VE AİDATTAN ŞİKAYETÇİLER

Çift, Çubuklu Vadi Konakları'nda Şahan Gökbakar, Engin Altan Düzyatan, Arda Turan ve Türkan Şoray’la komşuydu. İkili, son dönemlerde artan kira ve aidat parasından oldukça şikayet etmeye başladı.

ESKİSİ KADAR KONSERİ YOK

Murat Dalkılıç, konserlerinin azalması, giderlerin de artmasıyla yakın çevresine şikayette bulunmaya başladı. Eskisi kadar konserlerinin olmadığını ifade eden Dalkılıç,...