26 / 04 / 2024

hangi banka arsa kredisi veriyor

hangi banka arsa kredisi veriyor

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa kredisi veren bankalar 2014!

Arsa sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakiti olmayan kimseler, bankalardan arsa kredisi kullanarak arsa sahibi olabiliyor. Peki hangi bankalar arsa kredisi verir? İşte arsa kredisi veren bankalar 2014..

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminde yer alan mevduat faizleri yeniden değişti. Peki hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

12 banka peş peşe açıkladı! 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın!

Yastık altında parası olan vatandaşlar hangi bankanın ne kadar mevduat faizi verdiğini araştırıyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın...

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 1 milyon TL'nin banka banka faiz oranları!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından uygulanan faiz artırım politikasının etkisiyle, aralık ayında bankaların mevduat faiz oranları da değişti. Peki hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte banka banka faiz oranları...

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

Bankaların güncel emekli promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki en düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka o rakamlar...

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat!

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi bankanın kaç TL ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat...

Bankanın biri çıldırdı. Müşterilerine 500 bin TL verecek. Bakın hangi banka

Bankaların kredi yarışı tam gaz devam ediyor. O bankalar arasında yer alan bir banka, müşterilerine yönelik 500 bin TL verecek. İşte o banka tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Akbank emeklilere yönelik promosyonda çıldırdı. Hangi banka varsa solladı geçti acımadı

Akbank tarafından emekli vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya geldi. Banka açıkladığı tutardaki parayı emekli vatandaşlara yönelik faizsiz olarak verecek.

Maaş arttı banka yarışı kızıştı: Emekliye son dakika promosyon müjdesi geldi! 10 bin TL ek kazanç hemen yatıyor...

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasıyla birlikte bankaların promosyon rakamları da güncellendi. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakit TL bulunan ve kısa vadede hem parasını koruyup hem de bir kazanç elde etmek isteyenler için mevduat hesapları kapı aralıyor.  Altın ve dolar gibi yatırım araçlarının yanında mevduat hesapları da yatırımcılara oldukça cazip gelir fırsatı yaratıyor. Peki, hangi banka, ne kadar?

hangi banka arsa kredisi veriyor Haberi

hangi banka arsa kredisi veriyor

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa kredisi, arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi oluyor. Arsa kredisinin koşulları ve başvuru şartları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki hangi bankalar arsa kredisi veriyor?


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kredi için arsanın ve kredi kullanacak kişinin bazı koşullara uygun olması gerekiyor. Arsa kredisi vadeleri kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


Kredi miktarı ise, arsa değerinin yüzde 50'sine; bazı bankalarda sie 60'ına kadar çıkabiliyor.


Arsa kredisi veren bankalar:

-Ziraat Bankası

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Satın alacağınız arsanın ekspertiz değerinin en fazla %50'si kadar kredi kullanabilirsiniz

Alınacak olan arsa belediye sınırları içerisinde ve imarlı olmalıdır.

Krediye konu arsa üzerine ipotek tesis edilerek kullandırılır ve ayrıca bir kefil alınır.

Şubece gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Kredi vadesi...