19 / 04 / 2024

hangi şehirlere hızlı tren yapılacak

hangi şehirlere hızlı tren yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 14 büyükşehirin hızlı tren ayağı ile birbirine bağlanacağını söyledi, yüksek hızlı tren hattının merkezi ise başkent Ankara olacak...

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

Ocak 2023'ün en hızlı android telefonları ortaya çıktı!

AnTuTu, ocak ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay hangi telefon nasıl performans gösterdi?

En hızlı android telefonlar belli oldu! 

AnTuTu, globalde aralık ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay, hangi telefon nasıl performans gösterdi?

Dünyanın en hızlı Apple cihazı duyuruldu! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

AnTuTu, Apple'ın en hızlı cihazlarının bir listesini yayınladı. Geçen ay hangi cihazlar iyi performans gösterdi?

Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?

Kiracı ve ev sahipleri haklarını bilmelidir. Çoğu kiracı haklarını tam olarak bilmemektedir. Ev sahipleri hangi durumlarda kiracıları tahliye ettirir, Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?” İşte yanıtlar!

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Hangi hızlı tren projesi ne zaman tamamlanacak?

Türkiye’nin dört bir tarafında yürütülen hızlı tren projeleriyle başkent Ankara merkez olmak üzere birçok kentin birbirine bağlandığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, demiryollarıyla kıtaların da birbirine bağlanacağını söyledi.

Yüksek hızlı tren hangi illerden geçecek?

Türkiye’nin, Avrupa’nın 6’ncı, dünyanın 8’inci Yüksek Hızlı Tren (YHT) işletmecisi konumuna geldiğini belirten Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Edirne’den Kars'a kadar YHT ile ulaşım hedeflediklerini söyledi. İşte o iller ve projeler...

Salih Hızlı kimdir?

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Ankara İstanbul hızlı tren hareket saatleri belli oldu!

Ankara-İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren hareket saatleri belli oldu. TCDD, Ankara İstanbul YHT sefer saatlerini açıkladı. İşte Ankara ve İstanbul Pendik arasında karşılıklı hızlı tren seferleri ve hangi istasyonda saat kaçta olacağı bilgileri...

hangi şehirlere hızlı tren yapılacak Haberi

hangi şehirlere hızlı tren yapılacak


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Türkiye nufüsunun yüzde 40'ının yaşadığı 14 şehir 5 yıl içinde hızlı tren hattıyla birbirine bağlanacak.


5 yıl içerisinde Türkiye nufüsunun yüzde 40'ının yaşadığı 14 şehrin yüksek hızlı tren hattı ile birbirine bağlanacağını açıkladı.


Yıldırım, "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye'nin nüfus olarak yüzde 40'ına tekamül eden 14 büyükşehrini hızlı tren ağıyla birbirine bağlamış olacağız" diye devam etti.


Bakan Yıldırım'ın bahsettiği 14 büyükşehir, Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, Konya, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat.


Yüksek hızlı tren hattının merkezi başkent Ankara olacak.


Binali Yıldırım bugüne kadar 1100 kilometre hızlı tren hattı yaptıklarını söyledi.


ANKARA-İSTANBUL HIZLI TREN SEFERLERİ


Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattı ise bu yıl sonunda hizmete girecek.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara-İstanbul yüksek hızlı...