27 / 04 / 2024

Hanife Paralı

Hanife Paralı

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi, Ramazan Ahmet Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hanife Paralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Twitter paralı oldu! İşte ücreti...

Artık gerçekleşiyor gibi görünüyor: Twitter artık ücretli bir hizmet haline geliyor! İşte bu konuyla ilgili ayrıntılar...

Par4gen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Par4gen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy'de 8 milyon 983 bin 994,63 TL sermaye bedeli ile Ahmet Galip Paralı tarafından kuruldu.

İBB resmen açıkladı! Merakla beklenen 65 yaş ücretsiz ulaşımda son karar! 

Son zamanlarda 65 yaş ücretsiz ulaşımla ilgili çıkan haberlere son noktayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi koydu. Peki 65 yaş üstü ulaşım ücretsiz mi, paralı mı olacak? İşte o karar...

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Twitter’dan yeni uygulama! Artık çeviri özelliği yok!

Sevilen sosyal medya platformu Twitter,  kullanıcıların başka ülkelerden atılan twitleri kendi diline tercüme etme olanağı veren çeviri özelliği kaldırıldı. Bu hizmetin “twitter blue” özelliği gibi paralı hale getirilip getirilmeyeceği ise merak ediliyor.

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Paralı tarafından kuruldu.

Önce twitter yaptı şimdi facebook yapıyor! Artık paralı olacak!

Mark Zuckerberg'e ait olan mesajda, yeni abonelik sistemi ile beraber mavi rozetin yanı sıra birçok haklarla sunulacağı söyleniyor.

Flaş karar! Paralı olduğu açıklanmıştı, satışı durduruldu

Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, kullanıcıların markaları ve kişileri taklit etmek için mavi tik hizmetini kötüye kullanmaları nedeniyle ücretli doğrulamaları askıya aldı.

‘Mavi tik’ için pazarlık kızışıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk’a mesaj var! Bize farklı tarife mi uygulanacak?

Sosyal paylaşım platformu Twitter’ı 44 milyon dolara satın alarak şirketin yönetim kurulunu fesheden ve tek başına yönetime geçen ünlü milyarder Elon Musk’ın mavi tik’i paralı yapmasının yankıları sürüyor. Tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil oldu!

‘Mavi tik’ de kazanç kapısı oldu! ‘Mavi tik’i kimler alabilir, mavi tik nasıl alınır?

Twitter'ı satın alarak yönetim kurulunu fesheden ve tek yönetici konumunda bulunan ünlü milyarder Elon Musk, onaylı hesap anlamına gelen “mavi tik”i paralı hale getireceğini açıkladı. Böylece mavi onay rozeti ile sosyal medya devi Twitter, gelir kalemlerine bir yenisini daha eklemiş olacak. Peki mav

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!

Sosyal medyada yayılan iddialara göre 20 dolar olacağı söylenen Twitter’daki mavi tik’in gerçek fiyatını şirketin patronu Elon Musk açıkladı. Musk, mavi tik’in 20 dolar değil 8 dolar karşılığında alınabileceğini açıkladı.

Elon Musk’ın satın adlığı Twitter paralı mı olacak? Tüm dünya bu haberi konuşuyor

Geçtiğimiz günlerde Twitter’ı 44 milyara satın alan Elon Musk, ücretli abonelik sistemiyle işleyen Twitter Blue’ya ağırlık vermeyi planladığını açıkladı. Twitter Blue’ya yapılan yatırımların ardından platformun ücretli aboneklikler sayesinde 10 milyar dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

Hanife Paralı Haberi

Hanife Paralı

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi, Ramazan Ahmet Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hanife Paralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu. 


FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi iş konusu; A-Türkiyede ve yurt dışında taşınmaz satın almak, satmak, kiralamak, işletmek, kiraya vermek, taşınmaz üzerinde sinirli ayni haklar tesis etmek ve bu taşınmazlara ilişkin kira ve hizmet sözleşmelerini    yapmak, gayrimenkul yatırım hizmetleri faaliyetlerinde bulunmak. B-Her türlü Resmi ve Özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kültürel tesisler otel motel vb. hakkında fizibilite çalışmaları yapmak ve gayrimenkul projelerine ilişkin yatırım faaliyetlerinde bulunmak. C-Kendi veya başkasına ait gayrimenkuller üzerindeki iş merkezleri,...