26 / 04 / 2024

HansarayMuratoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

HansarayMuratoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Hansaray Muratoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,24 Ağustos'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu. Ancak Hansaray İnşaat ve Muratoğlu İnşaat ayrıldı. ,

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Mahim tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Alekoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alekoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasin Akgül tarafından kuruldu.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kurumahmutoğlu tarafından kuruldu.

Uykanoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uykanoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Bayrampaşa 200 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Güneş tarafından kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamed Boumahdı tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

HansarayMuratoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

HansarayMuratoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Hansaray Muratoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 24 Ağustos'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu. Hansaray İnşaat ve Muratoğlu İnşaat ayrıldı. 


Web: http://hansarayinsaat.com/


Hansaray Muratoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, mozaik şap fayans kalebodur sıva alçı dış cephe iç cephe izolasyon boya ve badana cephe kaplamaları yapmak   ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...