26 / 04 / 2024

Hanzade Özbaş merit otelleri

Hanzade Özbaş merit otelleri

Merit Otelleri’nin Başkanı Hanzade Özbaş, Türkiye’deki turizm sektörü için “2017’yi kurtarmak zor, normalleşmeyle birlikte dönüş 2018’de başlar” diyor.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte satış sürecindeki son durum...

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sokullu, Kasım Öztaş ve Sıtkı Ayan tarafından kuruldu.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Merit Yönetim Hizmetleri ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Merit Yönetim Hizmetleri ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Özbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İlvan Özbaş tarafından Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Merit Otel Bulgaristan ile yurt dışına açıldı!

Kuzey Kıbrıs’ta halen aktif olan 6 oteli ve inşası devam eden 1 oteli ile yaklaşık 3 bin yatak kapasitesine sahip olan Merit International, yakaladığı üstün hizmet kalitesini Balkanlar’a taşıdı. 

Hanzade Özbaş merit otelleri Haberi

Hanzade Özbaş merit otelleri

Kıbrıs’taki otel yatırımlarıyla tanınan, ancak yakın zamanda İstanbul’da da misafir ağırlayacak olan Merit Otelleri’nin Başkanı Hanzade Özbaş, Türkiye’deki turizm sektörü için “2017’yi kurtarmak zor, normalleşmeyle birlikte dönüş 2018’de başlar” diyor.



Bu zamana kadar hep Kuzey Kıbrıs’ta otel yatırımı yapan, ancak yakında İstanbul’da da misafir ağırlama planları yapan Merit Otelleri’nin dümenine kısa bir zaman önce Hanzade Özbaş geçti. Yönetim Kurulu Başkanı koltuğunu devralan Hanzade Özbaş, aynı zamanda bir Osmanlı Hanedanı torunu. Son padişah Vahideddin’in torununun kızı olan Özbaş, uzun yıllar Kuşadası’ndaki aile oteli Kısmet Otel’i işlettikten sonra Kıbrıs’a geçiş yaptı. Hem Türkiye’de turizme hem de Kıbrıs turizmine vakıf olan Özbaş, yeni yıla ilişkin sektörel beklentilerini ve Merit Otelleri’ndeki ‘upgrade’ (iyileştirme, kalite artırma) operasyonunu anlattı:


- Sizce Türkiye’de ve Kıbrıs’ta turizm nasıl bir...