19 / 04 / 2024

harbiye caddesi nerede

harbiye caddesi nerede

1935 yılında Küçük Pangaltı Mahallesi Harbiye Caddesi'nde bir ev 7389 liraya satılacakmış. Bugün bir ortalama bir memurun Harbiye'de ev sahibi olması çok zorken 1935 yılında bu fiyat memurun 70 aylık gelirine tekabül ediyormuş.

Şişli Harbiye'ye yaya üst geçidi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Taksim Meydanı çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Harbiye Askerocağı Caddesi üzerine yapacağı yaya üst geçidi Haziran ayında hizmete girecek. Üst geçit, 27,5 metre uzunluğunda olacak.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi; 62 milyon 500 bin sermaye ile 8 Haziran' da Şişli, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi' nde açıldı.

Burda 17 AVM nerede?

Burda 17 AVM nerede sorusuna Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde yer alıyor yanıtını verebiliriz. yaklaşık 90 milyon USD yatırım bedeli ile yükselen 17 Burda AVM kapılarını 9 Nisan'da açıyor...

En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstiklal’deki mağaza büyüklükleri 5 AVM’yi bulurken sadece İstiklal’in hafta sonu ziyaretçisi AVM’lerin 5-6 katına ulaşıyor.En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Adonis İstanbul Turizm ve Hayvancılık Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Adonis İstanbul Turizm ve Hayvancılık Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Süleyman Uyar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Eminevim İstanbul Sefaköy çekilişi nerede?

Eminevim İstanbul Sefaköy çekilişi nerede sorusunun yanıtı İstanbul'da yer alan Sefaköy İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi Sokak, No:38 Daire: 1 Milsan Basın 'da yapılıyor.

Four Winds Bağdat Caddesi nerede?

Four Winds Bağdat Caddesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi deniliyor. Projede yer alan daireler 120 metrekare ile 449 metrekare arasında alanlara sahip...

1948 yılında Eytam Caddesi'nde 360 metrekare arsa 63.087 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 41 lira olduğu 1948 yılında Harbiye, Eytam Caddesi'nde 360 metrekare arsa İstanbul Belediyesi tarafından pazarlıkla satılacakmış. 360 metrekare arsaya biçilen değer 63 bin 87 liraymış.

1944 yılında Taksim ile Harbiye arasındaki Cumhuriyet Caddesi genişletilecekmiş!

Taksim Meydanı'ndan başlayarak Harbiye'de, Valikonağı ve Halaskargazi caddelerinin kavşağına kadar uzanan Cumhuriyet Caddesi, 1944 yılında 10 metre Surp Agop mezarlığı tarafına doğru genişletilecekmiş. Bu işe 70 bin lira sarf edilecekmiş.

Güneşli Sun Flamingo Park nerede?

Güneşli Sun Flamingo Park nerede sorusuna Evren Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul yanıtı veriliyor. Proje toplam 112 adet daire ve 12 adet ticari birimden oluşuyor

1935 yılında Harbiye Caddesi'nde bir ev 7.389 liraymış!

1935 yılında Küçük Pangaltı Mahallesi Harbiye Caddesi'nde bir ev 7389 liraya satılacakmış. Bugün bir ortalama bir memurun Harbiye'de ev sahibi olması çok zorken 1935 yılında bu fiyat memurun 70 aylık gelirine tekabül ediyormuş.

1933 yılında Teşvikiye'de bir arsa 276 liradan satılıkmış!

1933 yılında Teşvikiye Harbiye Caddesi'nde yer alan arsalar yüz bin lira teminat ile satlıkken yine Teşvikiye Atik Bostan Cedit sokağında yer arsalar 165-1000 lira teminat ile satılacakmış.

harbiye caddesi nerede Haberi

harbiye caddesi nerede
İstanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:                                                     Muhammen değeri LiraTaksim: Küçük Pangaltı Mahallesi Harbiye Cad-   7389        desi   eski 41-2 yeni 41 evin tamamı     
Yukarıda yazılı mallar 28/5/935 salı günü saat on dörtte kapalı zarf usuliyle ve arttırma suretiyle ve bedeli peşinen ödenmek şartıyla satılacaktır. İsteklilerin yüzde yedi pey akçelerini vakti muayyeninden evvel yatırmaları ve hazırlayacakları mühürlü zarfları arttırmanın açılacağı saatten bir saat evvel satış komisyonu başkanlığına vermeleri.
(1935 yılında bir öğretmen ders yükü ve branşa göre 90 ile 140 lira arasında maaş alırken, kamuda birinci sınıf memur 100 ile 150 arasında maaş...