18 / 04 / 2024

harmony towers nilüfer

harmony towers nilüfer

2013 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Harmony Towers Bursa Nilüfer'de 120 aya kadar 0,64 faiz oranı ile vade yapılıyor...

Harmony Evleri Bursa 'da metrekaresi 2 bin 200 TL!

Eylül ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Harmony Evleri Bursa 'da yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 200 liradan başlıyor...

Harmony Towers Bursa Nilüfer 'de metrekaresi 2 bin 200 TL!

Harmony Towers Bursa Nilüfer 'de yer alan konutların metrekare birim fiyatı minimum 2 bin 200 TL olarak belirlendi. Projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 8 indirim yapılıyor...

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Nilüfer'in imar planlarında son durum ne?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki şuyulandırma olayındaki son durumu anlattı. İşte o köşe yazısı...

Nilüfer'deki imar planları neyi içeriyor?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki imar sorununu anlatmış. İşte o köşe yazısı...

Nilüfer Podyumpark imar planına aykırı mı?

Podyumpark olayı, Nilüfer ilçesinde senelerdir kumlan ve bazı akademik odalarında içinde yer aldığı iddia bulunan bir saadet zinciri halkası oluşturulduğu iddiaları tekrar gündeme getirdi.

Nilüfer Belediyesi'nin 2016 bütçesi 340 milyon TL!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi, Nilüfer Belediye Meclisi Toplantısı’nda kabul edildi. 340 milyon TL olarak öngörülen 2016 bütçesinde en büyük pay 60 milyon 908 bin TL ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ayrıldı.

Bursa'daki Nilüfer Sitesi, Türkiye'deki kentsel dönüşüme örnek olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sitelerinde kentsel dönüşüm hareketi başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirterek, "Nilüfer Sitesi'nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye'ye örnek olacak" dedi.

Bursa Nilüfer Sitesi yeniden yapılacak!

Nilüfer Sitesi, mülk sakinlerince yıkılarak yeniden yapılacak. Altepe, kendileri kentsel dönüşüm başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirtti.

Nilüfer Sitesi kentsel dönüşümde örnek olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirterek, “Nilüfer Sitesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye’ye örnek olacak” dedi

Nilüfer Podyumpark'ın inşaatı ruhsatsız mı yapıldı?

Nilüfer Podyumpark'la ilgili başladığımız yazı dizimiz devam ediyor. Bugün konumuz, Podyumpark sözleşmeleri ve sözleşmelerle ilgili bazı gerçeklere rağmen, bu olayın kimler tarafından gizlenip, sümen altı edilmek istendiğine dair bilgileri yayınlayacağız.

Nilüfer Anadolu Arastası'na neden imar izni verilmedi!

Nilüfer Balat Geçit Köyünün eski merasına Anadolu Arastası yapılmak istenmesi ve projenin sel taşkın sahasında kaldığı iddiaların ortaya çıkması, imar planlarında ise bölgeye inşaat izni verilmediğinin anlaşılması Bursa'da gündemi karıştırdı.

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim!

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim fırsatı sunuluyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Harmony Towers projesine yoğun ilgi!

EROĞLU Gayrimenkul'un Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ve Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers projeleri fuarda tanıtılırken, özellikle bu projeleri Körfez bölgesindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Nilüfer'in en büyük parkı Üçevler'e inşa edilecek!

Nilüfer Belediyesi tarafından, Üçevler Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde bulunan alana yapılması planlanan park alanı için Nilüfer Kent Konseyi'nin organizasyonuyla Üçevler Mahalle Komitesi ve bölge halkı bir araya gelerek karar verdi.

harmony towers nilüfer Haberi

harmony towers nilüfer

Hem banka kredisinin hem de Eroğlu Gayrimenkul bünyesinde kredinin kullanılabildiği Harmony Towers projesi 28 katlı 2 kule ve 6 katlı teras evler şeklinde tasarlandı.


Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Harmony Towers projesi 27 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede teslimler 2013 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. 


Harmony Towers Evleri'nde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.



Harmony Towers'ta 60 aya 0,39 faiz oranı ile, 120 aya ise 0,64 faiz oranı ile vade imkanı sunuluyor. Ayrıca projede yüzde 20 peşinat ödendiğinde, yüzde 15'lik ara ödeme, kalan bakiye ise 24 ay 0 faiz ile vadelendiriliyor


Harmony Towers Konutları'nda yüzde 50 peşinat ödemesi yapılması durumunda ise kalan konut bedeli 1 yıl sonra tek senet şeklinde ödeniyor.


Bursa...