19 / 04 / 2024

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baykara tarafından kuruldu.

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Vahit Koç tarafından kuruldu.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü kamu ve özel kuruluşu, üniversite, hastane, belediye, özel idare, iktisadi, devlet teşekküllerine ait okul, cami, mesken, sondaj kuyusu, fabrika, spor sahası, spor tesisi, kültür merkezleri, hava limanı, deniz limanı, sahil, fabrika binası, hastane, sağlık ocağı, çelikten yapılar, tünel, alış veriş merkezleri, kamu idare binaları, üniversite derslik, kampus binaları, öğrenci yurtları, otel, motel, pansiyon, dinlenme ve turistlik tesisler, havuz, japon bahçesi, metro alt yapı, bağlantı yolları, güzergahlı belirleme, refüj, yol asfaltlama, köprü, kanal, su şebekesi, su arıtma, depolama tesisi, baraj, gölet yapımı, bina, yol, köprü, tesis, alt...