18 / 04 / 2024

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 600 TL sermaye ile bugün Hakim Bayraktar tarafından kuruldu.

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdullah Kazdal, Hasan Erdoğan ve Sinan Kazdal ortaklığında kuruldu.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Has Grup Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Grup Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye ile kuruldu.

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muslihittin Bayraktar tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Bayraktar Holding'in acı günü! Kerim Gökçe vefat etti!

Bayraktar Yatırım Holding'in İnsan Kaynakları Grup Başkanı Zeynep Gamze Türker'in babası Kerim Gökçe vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 600 TL sermaye ile bugün Hakim Bayraktar tarafından kuruldu.

Has Grup Yapı Malzemeleri Hafriyat Elektrik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Grup Yapı Malzemeleri Hafriyat Elektrik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şele tarafından kuruldu.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 90 bin TL sermaye ile bugün Cahit Bayraktar, Bekir Saltık ve İdris Tikdaş imzasıyla kuruldu.

Hasçelik Grup katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünlerle büyüyor!

Avrupa’da enerji kablosu ve çelik halat imalatını gerçekleştiren endüstri gruplarından biri olan Hascelik Grup, katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünlerle büyüyor.

BMM Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMM Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Rahmi Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Bayraktar Grubu ABD'de konut işine girecek!

Via markasıyla gayrimenkul ve perakende alanında toplam 5 milyar liralık yatırım yapan Bayraktar Grubu, rotayı Amerika pazarına çevirdi. Grup Kaliforniya’da konut projesi yapmaya hazırlanıyor.

Viaport House And Suits'te 1+1 daireler 238 bin 500 TL'den başlıyor!

Toplamda 671 dairenin yer aldığı Viaport House and Suites projesi, Bayraktar Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje 26 bin metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Viaport House And Suits'te 1+1 daireler 238 bin 500 TL'den başlıyor.

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hakim Bayraktar tarafından 1 milyon 600 TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Zafer Mh.124.Sk.N.15/2...