29 / 03 / 2024

Has Kale İnşaat kiralık avm

Has Kale İnşaat kiralık avm

Has Kale İnşaat, Merkez ilçesinde bulunan 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'yi ve 4 yıldızlı oteli 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiraya veriyor.

Nurol İnşaat 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gök tarafından kuruldu.

Enka İnşaat 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Enka İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 döneminde 16 milyon 132 bin 439 TL hasılat elde etti. 

İntema İnşaat 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

İntema İnşaat, 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında 167 milyon 979 bin 986 TL hasılat elde etti. 

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

Ütopya Turizm İnşaat'tan 20212in ilk yarısında 5.3 milyon TL hasılat!

Ütopya Turizm İnşaat'ın finansal raporuna göre; şirketin 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla hasılatı 5 milyon 309 bin 821 TL oldu.

Has Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Has Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Fatih’te 10 milyon bin TL sermaye bedeli  Kerem Mustafa Arslan  tarafından kuruldu.

Has Kale İnşaat kiralık avm Haberi

Has Kale İnşaat kiralık avm

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi, Ağrı'nın Merkez ilçesinde bulunan 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'yi ve 4 yıldızlı oteli 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiraya veriyor.

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi'nden: 

1- Ağrı İli, Merkez İlçesi, Suçatağı mevkii 962 nolu parsel üzerine en az 30.000,00 metrekare kiralanabilir alana sahip Alışveriş Merkezi (AVM) ile en az 4 yıldızlı ve en az 120 oda kapasiteli otel yapımı karşılığı 49 (Kırkdokuz) yıl (inşaat süresi dahil olmaksızın) süreyle kiralanması ve sınırlı ayni hak/intifa hakkı tesis edilmesi şartıyla ihale edilerek kiraya verilecektir.
CİNSİ: Alışveriş Merkezi (AVM) ile en az 4 yıldızlı ve en az 120...