19 / 04 / 2024

Hasan Arslan kim

Hasan Arslan kim

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 'Songül Yaşar'ın görevden alınması şartıyla cemevini yapacağım iddiaları asılsız' dedi. Cem Vakfına ait araziye belediye tarafından inşaat yapılabilmesi için arazinin belediyeye devri gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşümde uzlaşma kültürü oluşturulmalı!

İzmir Serbest Mimarlar Derneği'nin Başkanı Sevgi Molva ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret etti.

Hasan Arslan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Hasan Arslan kimdir?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

Kilis'te inşaat sektörü canlanıyor!

İnşaatçılar Haritacılar Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlar Derneği Başkanı Hasan Arslan, Kilis'te inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, inşaat sektörünün hareketlendiğini vurguladı...

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Kilis'te kiralık ev sayısında artış!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılarından önce kiralık ev bulunmayan şehirde, şimdi ise kiralık ev bolluğu yaşandığını söyledi.

Feyzullah Yetkin'den Hasan Can'a ziyaret!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetkin, YDA inşaat yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ve beraberindekiler Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Hatay Arsuz'a 15 yeni sosyal tesis kazandırılacak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Başkan Culha, "15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerimiz hazır" dedi.

Bayındır Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Arslan ve Mehmet Arslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Bahçelievler, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Kilis’te inşaat sektörü büyük oranda durdu!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılardan önce dairelerin rahat bir şekilde satıldığını belirtirken, olaylardan sonra inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini söyledi.

Hasan Arslan kim Haberi

Hasan Arslan kim

İzmir Çiğli'de Cem Vakfına ait araziye cemevi yapılması için ortaya çıkan tartışma büyüyor. Yurt Gazetesi'ni arayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, inşaatın yapılabilmesi için arazin kanunen belediyeye devredilmesi gerektiğini belirterek, savunma yaptı. Arslan, Çiğli'deki siyasi rakibi Aziz Buga'nın kardeşi, Songül Yaşar'ın Cem Vakfı Şube Başkanlığından alınması karşılığı, inşaatı yapabileceği şartını öne sürdüğü iddialarını da yalanladı. 


Cem Vakfı yöneticileri ise iddialarında ısrarcı. Arslan'ın öne sürdüğü hukuki şartların AKP'li belediyeler tarafından bile aşıldığını belirten Cem Vakfı yöneticileri, Aslan'ın inşaatı yapma karşılığında, Songül Yaşar'ın görevden alma şartını öne sürdüğü iddiasını yeniledi. 


Cem Vakfı İzmir Merkez Şube Başkanı Lütfü Çevik, Başkan Arslan'ın, Yurt Gazetesi'nde çıkan haberden sonra kendisini aradığını ve "Hayati Doğan'a ben öyle bir şey söylemedim. Bunlar nereden çıktı" dediğini belirterek topu Hayati Doğan'a...