25 / 04 / 2024

Hasan Basri Güzeloğlu kimdir

Hasan Basri Güzeloğlu kimdir

Kocaeli Ticaret Odası'ndaki toplantısında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu "Çok yakın zaman da Kandıra- İzmit yolunun temellerini de atacağız" dedi.

Kocaeli'de 6 bin 687 müteahhitlik firması var!

KOTO'da düzenlenen sektör istişare toplantısında inşaat sektörüne dair konuşan vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentte toplam 6 bin 687 müteahhitlik firması olduğunu söyleyerek ''Kocaeli'de 59 bin 341 kişi sigortalı olarak istihdam ediliyor" dedi.

Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli'deki projeleri anlattı!

Kartepe Koordinasyon toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İlçemiz Vergi Dairesi, Noter, Adliyenin ve hastanenin olmaması gelişmenin önünde sıkıntı olmaktadır."dedi.

Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli'de altyapı incelemelerinde bulundu!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Dün etkili olan yağışın ardından meydana gelen selin vurduğu bölgelerde incelemelerde bulundu.

Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Basri Güzeloğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Hasan Basri Güzeloğlu...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

Hasan Basri Güzeloğlu kimdir Haberi

Hasan Basri Güzeloğlu kimdir

Kocaeli Ticaret Odası'ndaki toplantısında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu "Çok yakın zaman da Kandıra- İzmit yolunun temellerini de atacağız" dedi.Vali Güzeloğlu "Son yıllarda nitelikli konut yapımı, yeni konutlaşma ve İstanbul'la bütünleşme perspektifinde alt yapı yatırımlarıyla Kocaeli olarak yaşam merkezi konumuna gidiyoruz. Çok yakın zaman da Kandıra- İzmit yolunun temellerini de atacağız" diye konuştu. Güzeloğlu, "İzmit ve Türkiye ile alt yapı ile birlikte erişim kolaylaşacak. Aynı zamanda Kandıra ile arası üçüncü köprü bağlantısıyla da Kocaeli tercih edilen doğal yaşam merkezi haline gelecek"şeklinde konuştu.




Demokrat...