24 / 04 / 2024

Hasan Çelik

Hasan Çelik

Tapu Dairesi Başkanı Hasan Çelik kimdir? Hasan Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hks Konstrüksiyon Çelik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hks Konstrüksiyon Çelik İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karaca tarafından kuruldu.

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dallı tarafından kuruldu.

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan   Direk tarafından kuruldu.

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Can Sevindir Çelik tarafından kuruldu.

Hasan Çelik kimdir?

Tapu Dairesi Başkanı Hasan Çelik kimdir? Hasan Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzboy Teknolojik Altyapı Hizmetleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Hasan Çelik imzasıyla kuruldu.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Modoko yönetiminden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaret!

Modoko yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a konuk oldu. Ümraniye MODOKO Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Hasan Karaçelik kimdir?

Muğla Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik kimdir? Hasan Karaçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Karaçelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Karaçelik...

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Taşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Yakut Sokak'ta kuruldu.

Hasan Aşık: Prefabrik yapıda denetim olmalı!

Asia Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aşık, " Prefabrik yapılarda her zaman hafif çelik sistem tercih edilmeli. Oysa bir çok konutta çelik kullanılmıyor " dedi...

Arçelik, Türkiye ve dünyada tasarım ödüllerini topluyor

Arçelik A.şž., Blomberg ve Grundig markalı 4 ürünüyle, uluslararası alanda düzenlenen ve en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Good Design ödülünü alırken, Arçelik markalı 3 ürünüyle de Design Turkey ödülüne layık görüldü

Arçelik, enerji tasarrufunda rekor kırdı!

Dayanıklı tüketim malları üreticisi Arçelik, kendi sınıfında dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen ilk 'A+++' No Frost buzdolabını üretti

Hasan Çelik Haberi

Hasan Çelik

Hasan Çelik, 10 Ocak 1975 tarihinde Kırşehir'de doğdu. Hasan ÇELİK; ilköğretim, ortaöğretim ve lise öğrenimini Yozgat’ta, ön lisans öğrenimini Tapu ve Kadastro Meslek Yüksekokulunda, lisans öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamlamdı.

Memuriyete başladığı Yerköy Tapu Müdürlüğünde 1993-2006 yılları arasında görev yapmış, 2006-2007 yılları arasında Elazığ 2. Bölge Tapu Müdürlüğünde görev hayatına devam etti.

2007-2008 yılları arasında Torul Tapu Müdürlüğünde Tapu Müdürlüğü görevine yükselmiş, ardından 2008-2010 yılları arasında Polatlı Tapu Müdürlüğünde Tapu Müdürlüğü görevini devam ettirdi.

2010 yılından itibaren Tapu Dairesi Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken 01 Mart 2018 tarihli Olur ile Tapu Dairesi Başkanı olarak atandı. 

Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce...