29 / 03 / 2024

hasan kalyoncu öğretim görevlisi

hasan kalyoncu öğretim görevlisi

T.C. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü belirli kriterlere göre öğretim üyesi alınacağını duyurdu. Öğretim üyelerinden biri Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne alınacak...

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. Çok sayıda bölümde tam zamanlı öğretim üyesi alınacağı öğrenildi. İşte detaylar…

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dallı tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Son günlerde İzmir'de meydana gelen depremler kent halkını tedirgin ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir sık yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Hasan Sözbilir'den korkutan deprem açıklaması!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, son zamanlarda sık sık meydana gelen depremlerle ilgili "Yerleşim yerinden geçen faylar deprem üretirse yıkım çok daha fazla olur" dedi.

Hasan Sözbilir'den Datça açıklaması: Deprem fırtınası şeklinde gerçekleşiyor!

İzmir DEÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Ege Denizi’nde yaşanan depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Sözbilir, depremler için "Deprem fırtınası şeklinde gerçekleşiyor" dedi.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Hasan Sözbilir'den afetlere hazırlık planı açıklaması!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, afet öncesi hazırlık planı hakkında açıklama yaptı. 

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

Hasan Sözbilir'den İzmir depremi açıklaması!

DEÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra 3 bini aşkın artçı sarsıntı olduğunu kaydetti.

Dr. Hasan Sözbilir'den iki il için yıkıcı deprem uyarısı!

Kuzey Ege'de depremlerin devam ettiğine değinen Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir iki il için yıkıcı deprem uyarısı yaptı.

Tunç Soyer: Deprem master planı için destek vermeye hazırız!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi depreme hazır ama İzmir değil’ açıklamasıyla ilgili yapılan eleştirileri cevapladı. MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ise TBMM'de deprem konusunda açıklamalarda yaptı.

hasan kalyoncu öğretim görevlisi Haberi

hasan kalyoncu öğretim görevlisi

Gaziantep'te bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü, Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmenliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan kriter hükümlerine göre öğretim üyesi alacak. 



Detaylı bilgi için