04 / 05 / 2024

hasan severin yeğeni

hasan severin yeğeni

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in yeğeni, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sever'in 9 yaşındaki oğlu Batuhan Sever, hayatını kaybetti

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

e-Devlet'ten başvurusu onaylanan herkesin parası PTT'ye yattı! Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli, çocuk sahibi olan hanelere 350-650 lira arasında destek veriyor. Bakan Yanık Aralık ayı ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu. Peki, Çocuk Destek Bileşeni'nden kimler faydalanacak? İşte detaylar... 

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Huysuz Virjin'in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

'Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Güliz Buyrukbilen'in kızı Gizem Özköseoğlu, çıkan miras haberleriyle ilgili konuştu. 

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Samsun'da arazi kavgası: 1 ölü!

Samsun'da Yaşar Şimşek (53), arazi anlaşmazlığı yaşadığı yeğeni Mesut Şimşek'i (23), tabancayla vurarak ölürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Yaşar Şimşek ise gözaltına alındı.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Hasan Kalın, belediyeye ait toprakları mı sattı?

Seyitgazi Belediyesi’nin eski başkanı Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu. Kalın, belediyeye ait 1 milyon metrekarenin üzerindeki toprağı 2,5 milyon TL’ye satmasıyla gündeme gelmişti...

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

hasan severin yeğeni Haberi

hasan severin yeğeni

Genna Marketing Communications Group tarafından verilen taziye ilanında "Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever'in yeğeni. Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sever'in 9 yaşındaki oğlu Batuhan Sever'i kaybettik. Acımız sonsuzdur. Kederli ailesine, tüm sevenlerine Allah'tan sabır ve baş sağlığı dileriz" denildi.

Hasoğlu Yapı'nın güncel projeleri arasında Newista Residence, Uskumruköy Konutları, Kartal Rezidans projesi ve Talep Grup İş Merkezi projesi bulunuyor. 1986 yılında kurulan firma bugüne kadar 100'e yakın projede 1.5 milyon metrekareden fazla inşaat alanı, 6 binin üzerinde bağımsız bölüm inşaatını tamamladı.

...