18 / 04 / 2024

hasan topaloğlu

hasan topaloğlu

Aidatların aylık kredi ya da kira ödemelerine denk gelmesi aidat tartışmalarını alevlendirirken, Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu aidat tutarlarının iyileştirilmesi için alternatif çözümler üretilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Konut yatırımının tam zamanı!

Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda konut yatırımının tam zamanı olduğunu söyledi. İşte Hasan Topaloğlu ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Oto World Asya Altın Direksiyon Ödülleri verildi!

Otomotiv sektörünün en prestijli ödüllerinden, Altın Direksiyon Ödülleri bu yıl Oto World Asya’nın ana sponsorluğunda düzenlendi. İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek oto AVM’si olan Oto World Asya’nın yatırımcıları, Ali Gedik ve Hasan Topaloğlu ödül tör

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Yakacık'ta Hasan Demircioğlu tarafından kuruldu.

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ayvazoğlu ve Hasan Ayvazoğlu ortaklığında kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

hasan topaloğlu Haberi

hasan topaloğlu

İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde inşa edilen site tarzı, sosyal alanları olan konut projelerinde aidat tutarları tartışma yaratmaya devam ediyor. Aidat miktarına en çok etki eden faktörlerin başında ortak alan masrafları geliyor. Site içerisindeki soysal tesislerde kullanılan elektrik, havuz bakımı, peyzaj gibi masraflar projenin büyüklüğüne ya da özelliğine göre aidat ücretlerini artırabiliyor. Kimi projelerde ise aidat oranları satın alınan evin kredi tutarlarına denk gelebiliyor.


Yüksek aidatlar ile birlikte müteahhitlerin uzun yıllar site yönetiminde kalmaları da bir başka tartışma konusu. Emlak sektörünün köklü kuruluşlarından Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu yüksek aidatlar ve müteahhitlerin site yönetimde uzun yıllar kalması konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.  ‘’İlgili kanuna göre yapı kullanma belgesi tapu dairesinden alındıktan sonra müteahhit firmalar 1 yıl site yönetimi yapabilir”...