28 / 03 / 2024

Oto World Asya Altın Direksiyon Ödülleri verildi!

 Oto World Asya Altın Direksiyon Ödülleri verildi!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Otomotiv sektörünün en prestijli ödüllerinden, Altın Direksiyon Ödülleri bu yıl Oto World Asya’nın ana sponsorluğunda düzenlendi. İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek oto AVM’si olan Oto World Asya’nın yatırımcıları, Ali Gedik ve Hasan Topaloğlu ödül tör




Has Şirketler Grubu ve Evra Group ortak girişimiyle Pendik’te inşasına başlanan Oto World Asya, 26 Kasım’da düzenlenen Altın Direksiyon Ödülleri’nin ana sponsoru oldu. Otomotiv pazarı için büyük önem taşıyan proje, Anadolu Yakasının ilk ve tek oto AVM’si olarak konumlanıyor.


Bu yıl 37’incisi düzenlenen Altın Direksiyon Ödülleri’nde Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu Orta – Üst sınıfın lideri BMW-Borusan’a ödüllerini takdim ederken,  Has Şirketler Grubu  Başkanı Ali Gedik yeşil direksiyon ödülünü Toyota’ya verdi.



Oto World Asya, oto AVM’lere örnek niteliğinde


Anadolu Yakasında faaliyet gösteren galericilerden, otomotiv sektöründeki birçok köklü markaya kadar yoğun talebin geldiği Oto World Asya, estetik mimarisi ve proje özellikleriyle örnek niteliğinde.


Projenin konumu, ulaşım açısından avantajlar sunması ve büyük yatırımların merkezini oluşturan bir bölge olması nedeniyle Pendik olarak belirlendi.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group,  Oto World Asya  projesi için Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşısında, 333 metre TEM ve E-5 bağlantı yoluna cepheli arsayı özel mülkiyetine alarak inşa çalışmalarına başladı.


365 adet işyerinden oluşan Oto World Asya’nın 0 ve 2. el showroom, banka, cafe ve restoran düzeninde oluşturulması planlanıyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşında konumlandırılan Oto World Asya, sahil yolu, E- 5 ve TEM otoyollarının birleştiği bir noktada yer alıyor. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde dahi Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi lokasyonlardan kısa zamanda ulaşım imkanı bulunan Oto World Asya, konumuyla da öne çıkıyor.


95 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Oto World Asya’da teslim tarihi 31 Aralık 2014 olarak belirlendi. Projede yer alan ticari ünitelerin metrekare başlangıç fiyatları ise lansman dönemine özel olarak 2.500 TL olarak belirlendi.


0216 392 22 22 

www.otoworld.com.tr


projeye sor



Geri Dön