28 / 03 / 2024

oto world asya pendik

oto world asya pendik

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Kurtköy Oto World Asya adres!

Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliği taşıyan Kurtköy Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede teslimlerin bu yılın başında yapılması planlanıyor.

Pendik Oto World Asya projesi iletişim!

Has Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Oto World Asya 'da teslimler 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Pendik Oto World Asya projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pendik Oto World Asya ulaşım!

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de inşa edilen Oto World Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor. Pendik Oto World Asya ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Pendik Oto World Asya satılık dükkan!

Pendik Oto World Asya satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden proje TEM otoyoluna 3 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Oto World Asya'da kiralamalar başladı!

Oto World Asya'da kiralamalar başladı. Satış fiyatlarının 790 bin TL'den başladığı projede 365 adet dükkan yer alıyor. Projedeki dükkanların alanları 200 - 600 metrekare arasında değişiyor.

Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor!

Tematik AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor. Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor.

Oto World Asya Pendik adres!

Oto World Asya Pendik adres bilgileri kapsamında proje; Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı'nda yer alıyor. Projede teslimler 2014 yılının Aralık ayında yapılacak.

Oto World Asya Pendik ne zaman teslim?

Oto World Asya Pendik ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılı olarak belirlendi. Mağaza satışlarının devam ettiği Oto World Asya Pendik'te teslimler Aralık 2014'te yapılacak.

Oto World Asya nerede?

Teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlenen Oto World Asya nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Pendik deniliyor. Banka kredisi kullanılan projede satış sürecine devam ediliyor...

Oto World Asya Pendik!

Oto World Asya Pendik projesi Tem Bağlantı Yolu Üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın karşı tarafında yer alıyor. Oto World Asya Pendik projesinin satış süreci devam ediyor...

Oto World Asya Pendik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik' te 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Oto World Asya Pendik teslim tarihi bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.

Oto World Asya Pendik adres!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Oto World Asya Pendik adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Has Şirketler Grubu tarafından inşa edilen proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor...

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Yaklaşık 25 yıldır Pendik ve çevresinde projeler geliştirerek bölgenin gelişimine katkıda bulunan Has ve de Evra Group Şirketleri, ilçenin spor takımına da sponsorluk desteği sağlıyor.

Oto World Asya Pendik satılık dükkan!

Satış süreci devam eden Oto World Asya Pendik satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 adet dükkan bulunuyor. Dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin bu yıl gerçekleşeceği Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si!

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si özelliğine sahip. Toplam 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 365 adet mağaza yer alıyor. Projede satışlar ve kiralamalar devam ediyor.

Pendik Oto World Asya fiyatları!

Oto World Asya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. İşte Pendik Oto World Asya fiyatları...

Oto World Asya kiralama!

Oto World Asya kiralama süreci devam ediyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ila 600 metrekare arasında değiştiği proje 270 milyon TL yatırım bedeli ile Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya'da satışlar devam ediyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya satış ofisi telefon!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

oto world asya pendik Haberi

oto world asya pendik

Satışları devam eden Oto World Asya'da yer alan dükkanların alanları minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak belirlendi. 


Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje E-5 otoyoluna 6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yükseliyor.


Oto World Asya'da yer alan dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlıyor, 1 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. Projede toplam 365 tane oto galeri yer alıyor. 


Daire teslimleri bu yıl içerisinde yapılacak olan Oto World Asya Pendik projesi 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Metrekare birim fiyatı 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiklik gösteren Kurtköy Oto World Asya Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. 


Has İnşaat Oto World Asya adres!

Pendik Tem Bağlantı Yolu...