29 / 03 / 2024

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si!

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si özelliğine sahip. Toplam 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 365 adet mağaza yer alıyor. Projede satışlar ve kiralamalar devam ediyor.



İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik - Kurtköy'de inşa edilen  Oto World Asya  projesi  Has Şirketler Grubu  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


365 adet mağazanın yer aldığı Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si olma özelliğini taşıyor. Proje toplam 95 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Satışların devam ettiği projede kiralama süreci de başlamış durumunda. 


Oto World Asya Pendik projesi konum olarak E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği Oto World Asya projesinde satılık dükkanlar 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında, kiralık dükkanlar 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. 


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim 

Telefon : 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön