28 / 03 / 2024

oto world asya kurtköy ne zaman teslim

oto world asya kurtköy ne zaman teslim

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si özelliğine sahip. Toplam 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 365 adet mağaza yer alıyor. Projede satışlar ve kiralamalar devam ediyor.

Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Oto World Asya projesinde 365 tane galeri bulunuyor. Satışların ve kiralamaların hızla devam ettiği Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Oto World Asya Kurtköy telefon numarası!

Oto World Asya projesinde kiralık dükkanların fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Oto World Asya Kurtköy telefon numarası 0216 392 22 22...

Oto World Asya Kurtköy satılık!

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları 790 bin liradan başlayarak yükseliyor. 170 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor.

Oto World Asya Kurtköy güncel fiyatlar!

Oto World Asya projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde Has Şirketler Grubu imzası ile yükseliyor. İşte Oto World Asya Kurtköy güncel fiyatlar...

Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 0 216 392 22 22 olarak belirlendi. 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerine yükselen Oto World Asya projesinde satışlar devam ediyor.

Oto World Asya Pendik satılık dükkan!

Satış süreci devam eden Oto World Asya Pendik satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 adet dükkan bulunuyor. Dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin bu yıl gerçekleşeceği Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si!

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si özelliğine sahip. Toplam 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 365 adet mağaza yer alıyor. Projede satışlar ve kiralamalar devam ediyor.

Pendik Oto World Asya fiyatları!

Oto World Asya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. İşte Pendik Oto World Asya fiyatları...

Oto World Asya kiralama!

Oto World Asya kiralama süreci devam ediyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ila 600 metrekare arasında değiştiği proje 270 milyon TL yatırım bedeli ile Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya'da satışlar devam ediyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya satış ofisi telefon!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

oto world asya kurtköy ne zaman teslim Haberi

oto world asya kurtköy ne zaman teslim

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik - Kurtköy'de inşa edilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


365 adet mağazanın yer aldığı Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si olma özelliğini taşıyor. Proje toplam 95 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Satışların devam ettiği projede kiralama süreci de başlamış durumunda. 


Oto World Asya Pendik projesi konum olarak E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği Oto World Asya projesinde satılık dükkanlar 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında, kiralık dükkanlar 4 bin...