29 / 03 / 2024

Oto World Asya'da kiralamalar başladı!

Oto World Asya'da kiralamalar başladı!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Oto World Asya'da kiralamalar başladı. Satış fiyatlarının 790 bin TL'den başladığı projede 365 adet dükkan yer alıyor. Projedeki dükkanların alanları 200 - 600 metrekare arasında değişiyor.



Oto World Asya'da kiralamalar başladı.  Has Şirketler Grubu  imzası ile hayata geçirilen proje 4 katlı olarak yükseliyor ve 22 bin 275 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Oto World Asya projesi 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede oto aksesuar dükkanları, sigorta acenteleri, oto kuaförleri, bankalar, trafik müşavirleri yer alıyor. 


Pendik'te inşa edilen  Oto World Asya  projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Projede yer alan ticari birimlerin alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. 


365 tane ticari birimden meydana gelen Oto World Asya projesinde dükkanların kiralık fiyatı 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. Projedeki dükkanların satış fiyatı ise 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. 


Anadolu Yakası’nın “ilk ve tek” Oto AVM’si olma özelliğine sahip olan Oto World Asya projesi E-5 otoyoluna  6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yükseliyor. 


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön