28 / 03 / 2024

hasan ünver nevşehir kültür merkezi müjdesi

hasan ünver nevşehir kültür merkezi müjdesi

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir' deki kültür merkezinin yerine, Nevşehir’ in şanına yakışan bir kültür merkezinin yapımına ilişkin çalışmaların hızlılık içerisinde devam ettiğini söyledi...

Nevşehir'in Tarihi Türbesi yenilenecek!

Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun izni doğrultusunda Hasan Emmi Türbesinde koruma ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir Merkez dönüşüm projesi seneye kaldı!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez Kentsel Dönüşüm Projesinde son aşamaya gelindiğini belirtmişti.

Nevşehir Belediyesi peyzaj çalışmalarını sürdürüyor!

Belediye Başkanı Hasan Ünver' in şehir merkezinde imar planında yeşil alan olarak belirtilen alanların yeşil bir görüntüye kavuşturulması yönündeki talimatı doğrultusunda , ekipler farklı merkezlerde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Hasan Ünver: Nevşehir'de yıkılmış tescilli bina yok!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi'nin Osmanlı eserlerini yıktığı şeklindeki haberler üzerine bir basın toplantısı düzenledi.

Nevşehir Kalesi kentsel dönüşümde son durum!

Başkan Hasan Ünver, Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarım Koruma Bölge Kurulu tarafından 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak belirlenen 360 bin metrekarelik bir alanda sadece 6 bin metrekarelik bir alan içinde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Mimarlar Odası, Nevşehir Belediyesi için suç duyurusunda bulunacak!

AKP'li Nevşehir Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesi önünde bulunan Osmanlı’dan kalma tarihi binaları yıktı. Mimarlar Odası Ankara Şube üyesi Kemal Kaya belediye hakkında şuç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Hasan Ünver, Nevşehir'deki dönüşüm eleştirilerini cevapladı!

Başkan Hasan Ünver, kale ve çevresindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının şehrin tarihine darbe vurduğu yönündeki eleştirileri cevapladı.

Nevşehir Şifa Meydanı köprülü kavşak yapım çalışmaları ne durumda?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Şifa Meydanı köprülü kavşak yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de eşlik etti.

Nevşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 2016'da tamam!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada 350 gün sonra Allah izin verirse Nevşehir’e yeni belediye hizmet binamız hizmet vermeye başlayacak dedi.

Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası seneye tamamlanacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in yeni belediye hizmet binasına bir yıl içerisinde kavuşacağını söyledi. Ünver, ‘’Nevşehir’de Belediye hizmet binamızın eksiliği vardı. Bunu giderecek çok güzel bir proje yaptık." dedi.

TOKİ Nevşehir'de 600 yeni konut yapacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına yöresel mimaride yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapılacak.

Nevşehir Külliye inşaatı ne zaman bitecek?

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi’nin projelendirdiği Nevşehir Külliye inşaatında incelemelerde bulundu. Ünver, Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliğinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

hasan ünver nevşehir kültür merkezi müjdesi Haberi

hasan ünver nevşehir kültür merkezi müjdesi


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, günümüzde fiziki anlamda kültürel ve sanatsal anlamdaki çalışmaları karşılamaktan uzak Kültür Merkezi’nin yerine, Nevşehir’in şanına da yakışan bir Kültür Merkezi’nin yapımına ilişkin çalışmaların hızlılık içerisinde devam edildiğini söyledi.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ i ziyaret eden Nevşehir İl Halk Kütüphanesi Müdürü Özcan Yoldaş, kütüphaneye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


Nevşehir İl Halk Kütüphanesi Müdürü Özcan Yoldaş , 50. Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında kütüphane çalışanlarından oluşan bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanlığına üst üste 3. kez seçilen Hasan Ünver’i yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.


Ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’e oldukça kapsamlı bölümlerden oluşacak yeni bir Kültür Merkezi yapılacağı müjdesini de verdi. Bir zamanlar ödüllü bir proje olarak da...