24 / 04 / 2024

Nevşehir'e yeni kültür merkezi yapılacak!

Nevşehir'e yeni kültür merkezi yapılacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir' deki kültür merkezinin yerine, Nevşehir’ in şanına yakışan bir kültür merkezinin yapımına ilişkin çalışmaların hızlılık içerisinde devam ettiğini söyledi...




Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, günümüzde fiziki anlamda kültürel ve sanatsal anlamdaki çalışmaları karşılamaktan uzak Kültür Merkezi’nin yerine, Nevşehir’in şanına da yakışan bir Kültür Merkezi’nin yapımına ilişkin çalışmaların hızlılık içerisinde devam edildiğini söyledi.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ i ziyaret eden Nevşehir İl Halk Kütüphanesi Müdürü Özcan Yoldaş, kütüphaneye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


Nevşehir İl Halk Kütüphanesi Müdürü Özcan Yoldaş , 50. Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında kütüphane çalışanlarından oluşan bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanlığına üst üste 3. kez seçilen Hasan Ünver’i yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.


Ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’e oldukça kapsamlı bölümlerden oluşacak yeni bir Kültür Merkezi yapılacağı müjdesini de verdi. Bir zamanlar ödüllü bir proje olarak da değerlendiren bugünkü Kültür Merkezi’nin ihtiyaca cevap veremez bir konumda bulunduğunu dile getirerek “4.katında bir toplantı salonu bulunan ve ancak demir merpenler yardımıyla çıkılabilen bir özelliğe sahip Kültür Merkezi’nin yerine, Nevşehir Belediyesi olarak müzesi, kütüphanesi, sanat galerisi ve güzel sanatlar anlamında ciddi ve köklü bir alt yapı desteği oluşturacak oldukça modern bir Kültür Merkezi kazandırılmasına yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah bu hizmetimizi de değerli halkımızın hizmetine kazandıracağız. ”dedi.


Özcan, ziyarette Nevşehir İl Halk Kütüphanesine yaptığı katkılardan dolayı, Ünver’e teşekkür plaketi takdim etti. Özcan, evinde bir kütüphanede bulunduran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bir de kitap hediye etti.



Ordu Yorum


Geri Dön