25 / 04 / 2024

haseki hürrem sultan cami restore

haseki hürrem sultan cami restore

Hürrem Sultan'ın yaptırdığı Haseki Külliyesi ile Mihrimah Sultan Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak...

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

Hür As Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hür As Yapı Taahhüt Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hürrem Arslan tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Azra Sultan Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Azra Sultan Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 40 bin TL sermaye bedeli ile Hayal Canan Kavak ve Hülya Ekilsin ortaklığında kuruldu.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'a hızlı tren müjdesi!

Çinli bir şirket, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerine inşa edilecek, Sakarya’ya kadar uzanacak “hızlı tren” standardındaki hat için Ankara’yla görüşmeye başladı. 

Bursa Emir Sultan'a otopark takviyesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Strazburg'daki Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor!

Fransa'nın Strazburg kentinde yer alan  Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor.  Külliye şeklinde yeniden inşa edilecek caminin temel atma törenine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da katıldı.

haseki hürrem sultan cami restore Haberi

haseki hürrem sultan cami restore
Hürrem Sultan'ın yaptırdığı Haseki Külliyesi ile Mihrimah Sultan Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak. Bu yıl İstanbul'da Fatih Beyazıt Cami, Fatih Mahmutpaşa Cami, Beşiktaş Ortaköy Cami, Fatih Neslişah Sultan Cami, Beyoğlu Sahaf Muhittin Cami, Üsküdar Atik Valide Külliyesi, Beşiktaş Yahya Efendi Cami ve Türbesi, Beyoğlu Molla Çelebi Cami, Fatih Molla Fenari Cami'nin restore çalışmaları...