23 / 04 / 2024

Haşimi Turizm nerede

Haşimi Turizm nerede

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanettin Acar tarafından kuruldu. 

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile’de Haşim Atasoy ve İlknur Atasoy tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Abbaas Ha Haddad tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul için Arapça tweet atışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun’un Arapça attığı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul’dan çekildi” tweetine, Katarlı medya patronu Abdullah bin Ahmed el Haşimi yanıt verdi...

El Yusra Turizm Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

El Yusra Turizm Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Çiftçi tarafından kuruldu.

Aysi Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Faramarzıha tarafından kuruldu. 

Onyx İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Nıdal J.M. Idaıs, Maher Rıbhı  Moh'D Ayyad, Mahmoud Basem Mahmoud Haımour ve Okan Sökesoğlu ortaklığında kuruldu. 

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanettin Acar tarafından kuruldu. 

Haşimi Turizm nerede Haberi

Haşimi Turizm nerede

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanettin Acar tarafından kuruldu. 

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Haşimi Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi adres: Akevler Mah.1048.Sok.N.11/131...