28 / 03 / 2024

Hasköy Yün İplik Fabrikası

Hasköy Yün İplik Fabrikası

Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisi Ege Yapı imzası ile projelendiriliyor. Söz konusu alanın imar planı değişikliği İBB'de kabul edildi..

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasköy Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasköy Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hasköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hasköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çalıcıoğlu ve Mustafa Arhan Kayar ortaklığında kuruldu.

Hasköy’deki yün iplik fabrikasında okul krizi!

İstanbul Hasköy’deki yarım asırlık yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek olan AVM ve konut projesinde “okul” krizi çıktı. 

Hasköy Yün İplik Fabrikası AVM oluyor!

Hasköy’de bulunan 66 yıllık Yün İplik Fabrikası’nın yerine AVM ve konut projesi geliyor. Son dönemde bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapan fabrika arazisi için hazırlanan imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Kasımpaşa - Hasköy Tüneli bugün açılıyor!

Kasımpaşa - Hasköy Tüneli hizmete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma Bakanı Arslan katılacak.

Niğde Hasköy'de yeraltı şehri mi var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya Niğde Hasköy'de bir yeraltı şehri olup olmadığını sordu..

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Balat Hasköy Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprünün bir ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Muş Hasköy'e 7 bin 500 metrekare parke taşı döşendi!

Hasköy'de köy içi parke taşı ve asfalt çalışması AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Hasköy İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni Hüsamettin Altay, 2016 yılında ilçeye bağlı 17 köyde çok ciddi yatırımların yapıldığını belirtti

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Hasköy Yün İplik Fabrikası Haberi

Hasköy Yün İplik Fabrikası

Bir dönem, sanayileşmenin getirdiği ağır kirlilik yüzünden kimsenin yüzüne bakmadığı Hasköy, parlak bir geleceğe doğru ilerliyor. Bölgenin makus talihi Koç Müzesi'nin 1994'te faaliyete geçmesi ile değişti.

Beyoğlu Belediyesi'nin bölgedeki birkaç mahalleye ilişkin kentsel dönüşüm planları, Hasköy'deki gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Bölge, şu sıralar konut üreticilerinin markajı altında. Bölgedeki kentsel dönüşüm, sadece depreme dayanıksız olan konutları kapsamıyor, eski fabrika binaları da bu dönüşümden nasibini alıyor. İşte bu tür fabrikalardan birisi de 66 yıllık bir geçmişe sahip olan Eluaşvili Ailesi'ne ait Hasköy Yün iplik Fabrikası.

Yaklaşık 15 dönüm arazi üzerine kurulu olan fabrikanın yerine Ege Yapı tarafından, konut ve AVM'den oluşan yeni bir projenin gerçekleştirileceği yönündeki kulis haberimizi 2016 Haziran'da Para Dergisi yazmıştı. Aradan geçen sürede ilgili imar planı değişikliği 16 Şubat günü toplanan...