23 / 04 / 2024

Hatay Belen Millet Parkı ihalesi 2020

Hatay Belen Millet Parkı ihalesi 2020

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinatla

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Belen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Belen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Belen konut projesi...

TOKİ'den Hataylılara millet bahçesi müjdesi! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Hataylılara müjde! Yeni millet bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek...

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İskenderun Millet Bahçesi 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Hatay İskenderun Frenk Çiftliği Millet Bahçesi projesinin ihalesi 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Belen ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Reyhanlı'ya millet bahçesi müjdesi!

Osmanlı döneminde önemli ticaret ve mesire yeri olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine millet bahçesi inşa edilecek.

Hatay Millet Bahçesi için çalışmalar 21 Mayıs'ta başlıyor!

Eski Hatay Stadyumu'nun yerine inşa edilecek olan Hatay Millet Bahçesi için ilk kazma 21 Mayıs'ta vurulacak. 

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den Hatay Belen'e 73 yeni konut!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

Hatay Belen Millet Parkı ihalesi 2020 Haberi

Hatay Belen Millet Parkı ihalesi 2020

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan hizmetleri detayları ile anlattı. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, açıklamasının başında; "Kıymetli arkadaşlar hepinizin şunu bilmesini isterim ki, Belen Belediyesinin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak hizmet etmeye çabalıyoruz" dedi. 

Başkan İbrahim Gül, 32 yıldır dokunulmayan Atatürk Parkı'nın 23 Nisan'a yetişeceğini dile getirdi. Mahallelerde çocukların nefes alacağı ve oyun oynayacağı yerler yapıldığını belirten İbrahim Gül: 

"Göreve başladığımız ilk ay Cumhuriyet mahallesinde Yavuz Çalışkan parkını yaptık. Hemde büyükşehirlerin en lüks mahallelerinde yapılan parklardan daha kaliteli oldu. Kömürçukuru okulumuzun çocuk parkını yaptık. Çerçikayası çocuk parkımız ise bitmek üzere. Fatih Mahallesi Petek evler parkımız yapılıyor. İnşallah 25 gün sonra bitecek. Abidenin ikinci etap kafeteryasını tamamladık. Belen'in Bakras, Muhlisali ve Cumhuriyet mahallelerinde 40 yıldır yapılmayan sayısız merpen ve istinat...