24 / 04 / 2024

Hatay Belen yol çalışmaları

Hatay Belen yol çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay Belen'in yolları yeni yüzüne kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Hatay Belen yolları asfaltlanıyor!

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı eliyle il genelinde özveriyle sürdürdüğü ulaşımda modern standartları yakalama seferberliği kapsamında Belen ilçesi Müftüler Mahallesi’nde beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Depremler Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara yol açtı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara neden olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinatla

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Belen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Belen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Belen konut projesi...

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Belen ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den Hatay Belen'e 73 yeni konut!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları 5 Mayıs 2020!

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları 5 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları 5 Mayıs 2020 ve TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu...

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Belen 2. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

Hatay Belen'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Hatay İli Belen İlçesi Şenbük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 24 milyon 531 bin 592,84 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Hatay Belen yol çalışmaları Haberi

Hatay Belen yol çalışmaları


Yıllarca kullanılmış ve yıpranmış yolların bozulan zeminlerini iyileştirmeye yönelik projeler üreterek hayata geçiren HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin geçtiğimiz haftalarda Belen’de başlattığı çalışmalar sürüyor. 


Parke söküm çalışmalarını tamamlayarak, ilçenin eski İskenderun yolu olarak da bilinen Kurtuluş Caddesi’ni beton asfalt ile yenilemeye başlayan HBB ekipleri, 1,5 kilometre uzunluğundaki yolun en kısa sürede hizmete sunulacağını ifade etti.


HBB ekipleri ayrıca, vatandaşların modern ve güvenli yollarda ulaşımı için mesai kavramı gözetmeden çalışmalara devam edeceğini belirtti.



Hatay Büyükşehir...