18 / 04 / 2024

Hatay büyükşehir belediyesi yol yatırımları

Hatay büyükşehir belediyesi yol yatırımları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay Harbiye asfalta kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay’ı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla adeta donatıyor.

Hatay'ın altyapı sorunları çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

Hatay'ın 15 ilçesinin yol sorunu çözüldü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmaları ile Hataylıların takdirini kazanıyor.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir'den muhtarlık ofisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesine kazandırılan muhtarlık ofisinin açılışı gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir Meclisi'nde 37 madde görüşüldü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda 41 maddeden 37 maddesi görüşüldü. Toplantı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir'in imar toplantılarına yoğun ilgi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), "Hatay İli 1/100 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 000 Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi" çalışmaları kapsamında Hatay halkıyla buluşuyor.

Hatay Büyükşehir'de imar toplantıları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 15 ilçede düzenleyeceği imar toplantıların ilki 14 Şubat tarihinde Erzin ve Dörtyol ilçelerinde başladı.

Hatay Büyükşehir'den yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

Hatay Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, 9 Aralık Cuma günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir'den yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün daha yükselterek vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun çaba gösteriyor.

Hatay büyükşehir belediyesi yol yatırımları Haberi

Hatay büyükşehir belediyesi yol yatırımları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.



HBB HASSALI VATANDAŞLARIN ULAŞIMINI KOLAYLAŞTIRIYOR



Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet götürerek yolların ulaşım açısından rahatlaması için düzenleme yapan HBB ekipleri, Hassa ilçesine bağlı Akbez Mahallesi’nde asfalt öncesi stabilize çalışmalarına başladı. Stabilize çalışmasının ardından mahallede yeni yol açma çalışmalarını da başlatan ekipler, çalışmalarının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabileceklerini vurguladı.



HASSALILAR BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ



Hassalılar, olumsuz hava koşullarında mahalle sakinlerinin arazilerine geçişlerinde daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına gerçekleştiren çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine ve onların aracılığıyla Başkan Savaş’a teşekkür ettiler.




Hatay Büyükşehir...