19 / 04 / 2024

Hatay Büyükşehir'den yeni yol!

Hatay Büyükşehir'den yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  




Hatay’ın ulaşım alanında tüm sorunlarını çözmek için özveriyle çalışan HBB ekipleri, Sümerler Caddesi’nde beton asfalt yapım çalışmalarını başlattı. Kentin merkez ilçelerinden Defne’ye bağlı olan gözde caddelerinden Sümerler Caddesi’nde mevsimsel hava koşulları sebebiyle kullanılamaz hale gelen yolların zemin iyileştirmesine yönelik çalışmalar başlatıldı.



875 METRE BETON ASFALT DÖŞENİYOR



Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde 15 ilçeye eşit şekilde hizmet götürmek  için çalışan ekipler, yapılan asfalt çalışmasıyla rahat ve kullanışlı bir ulaşım sağlanmasını hedefliyor. Çalışmalar kapsamında Sümerler Caddesi’ne 7,5 metre eninde 875 metre uzunluğunda beton asfalt yapılacak.



Kış aylarında yaşanılan olumsuz hava koşulları nedeniyle çukurlar oluşan yolda sıkıntılar yaşayan Sümerler Mahalle sakinleri, sorunu çözüme kavuşturarak hemşehrilerine rahat ve güvenli bir ulaşım imkanı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.



Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön