28 / 03 / 2024

hatay kozkalesi kamulaştırma

hatay kozkalesi kamulaştırma

Hatay Zeytincilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü hizmet binasının yapımı ve uygulama bahçelerinin kurulması amacıyla Altınözü ilçesine bağlı Akamber Köyü ve Kozkalesi Köyü'nde acele kamulaştırma yapılacak...

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde "9H2120 Arsuz-Derekuyu Enerji Nakil Hattı"nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladağı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladığı için kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladığı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay İskenderun için kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Belen ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay İskenderun için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

hatay kozkalesi kamulaştırma Haberi

hatay kozkalesi kamulaştırma


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7618

Hatay İli, Altınözü İlçesinde bulunan ve ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, Hatay Zeytincilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü hizmet binasının yapımı ve uygulama bahçelerinin kurulması amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 6/4/2015 tarihli ve 4477 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 20/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Kamulaştırma yapılacak parseller