19 / 04 / 2024

hatay payas kentsel dönüşüm

hatay payas kentsel dönüşüm

Hatay'ın çiçeği burnunda ilçesi Payas, yenilenmek için gün sayıyor. 3 dönemdir kentin altyapısına ağırlık veren, kanalizasyon şebekesi, içme suyu şebekesi, arıtma tesisleri ile yerin altına yatırım yapıyor...

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Payas'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Payas'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Payas konut projesi...

TOKİ Hatay projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 500'den fazla ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay Payas projesinin ihalesini 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

Payas Belediyesi, Hatay'da 7 arsa satıyor! 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay İli Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Hatay Payas 542 konut ihalesi 9 Kasım'da!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Hatay Payas'ta 542 yeni konut inşa edecek.

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay'da 129 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Hatay Payas'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 128 milyon 976 bin 870 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Payas OSB'de 96.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika arsası!

Dörtyol İcra Dairesi, Hatay'ın Payas ilçesinde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 96 milyon 109 bin 640 TL olarak belirlendi.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 2020 projesi satışa çıktı.

hatay payas kentsel dönüşüm Haberi

hatay payas kentsel dönüşüm

Hatay'ın çiçeği burnunda ilçesi Payas, yenilenmek için gün sayıyor. 3 dönemdir kentin altyapısına ağırlık veren, kanalizasyon şebekesi, içme suyu şebekesi, arıtma tesisleri ile yerin altına yatırım yapan Belediye Başkanı Bekir Altan üstyapıya yöneldi. Altyapısı tamamlanmış kentin siluetini değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Bekir Altan, "Gecekondulaşmanın sona erdiği, kısa vadede 2 bin 500, uzun vadede 10 bin yeni konut inşa edilmiş bir Payas ile Türkiye'nin gözbebeği ilçelerden biri olacağız. 2015'te ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz. Gerek TOKİ konutları, gerekse arsa sahiplerinin yaptıracağı modern konutlar Payas'ın çehresini değiştirecek" dedi. 


YÜZDE 90 GECEKONDU 

Payas'ın, gelişmiş sanayisi nedeniyle 81 vilayetten göç aldığını vurgulayan Bekir Altan, ilçenin artan gecekondulaşma yüzünden yaşanmaz hale gelmesini ve bunun çözümünü özetlerken şunları söyledi: Her şey 1970'lerin başında İSDEMİR'in inşasıyla başlamış. Ekmek umuduyla bölgeye...