19 / 04 / 2024

Hataya 2 Öğrenci Yurdu yapım kararı onaylandı

Hataya 2 Öğrenci Yurdu yapım kararı onaylandı

ATM modern ve görkemli bir bina yapmak üzere 80 dönümlük arsayı kentin merkezi konumunda sayılabilecek bir yerden satın alırken, ilk yüksek öğrenci yurdu yaptırma özelliğini ise “Hatay'a 2. Öğrenci Yurdu” Projesi'yle ikiye çıkardı.

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvurular başladı mı, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Polis Akademisi tam 2 bin 500 öğrenci alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. Söz konusu ilan bugünkü Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

Öğrenci akbiline zam sinyali! Öğrenci abonman fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Akaryakıt zammının sadece son 2 günde gelen zammın İETT’ye yıllık maliyeti en az 500 milyon lira! Bunun üzerine pek çok kişi öğrenci akbili aylık abonman fiyatlarını araştırmaya başladı. Yoksa yeni bir zam mı gelecek? İşte 29 Mayıs 2022 öğrenci akbil fiyatları....

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 302 arttı!

Akfen Gayrimenkul Ortaklığı’nın (Akfen GYO) gelirleri 2021'in ilk yarısında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 182 arttı. 2021'de 21 otel, 2 öğrenci yurdu, 1 ofis binasından meydana gelen portföyün Euro bazında toplam kira geliri, Haziran 2021'de yüzde 302 oranında arttı.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul Maltepe'de özel öğrenci yurdu 25 yıllığına kiralanacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Maltepe’de 25 yıl özel öğrenci yurdu inşaatı yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi gerçekleştirilecek...

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdu!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için inşa edilen 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdunun taşınma işlemi başladı.

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

Hataya 2 Öğrenci Yurdu yapım kararı onaylandı Haberi

Hataya 2 Öğrenci Yurdu yapım kararı onaylandı

ATB'nin iki önemli hamlesiyle ilgili müjdeli haberleri, Borsa Başkanı Mehmet Ali Kuseyri verdi. ATB Başkanı, aynı zamanda TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Mehmet Ali Kuseyri, üyelerin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun, kaliteli ve modern hizmeti sunabilmek için, yeni hizmet binası ve kompleks için bir süredir devam eden arayışları nihayet sonuçlandırdıklarını kaydederek, şu bilgileri verdi:  “Bu doğrultuda yapılması düşünülen Antakya Ticaret Borsası Kompleksi için, Yeni Devlet Hastanesi ile Ottoman Oteli yanındaki 80 dönümlük bir arsa, 12 trilyon bedelle, Yönetim Kurulu ve Meclisimizin gayretleri ile satın alınmıştır. Yapılan adımlarda her ne kadar Antakya Ticaret Borsası'nın adı öne çıksa da, yapılan girişimler; üyelerimizin, üreticilerimizin, çiftçilerimizin, yani ilimizin başarısıdır.


Bizlere düşen görev, bu değerleri koruma ve geliştirmenin yanında, hizmet kalitesini ve işlevini arttırmaktır. Kamu...