29 / 03 / 2024

Hattuşa Göynük Tesisleri nerede

Hattuşa Göynük Tesisleri nerede

Hattuşa Göynük Tesisleri'nde devremülk satışları başladı. Bolu Hattuşa Göynük devremülk daireleri 2018 yılında teslim edilecek.

Bolu Hattuşa Göynük Tesisleri’nde 10 bin TL'ye devremülk!

Bolu Göynük'te hayata geçen Hattuşa Göynük Tesisleri satışa çıktı. Hattuşa Göynük Tesisleri'nde yer alan daireler 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Küresel petrol arzı Ağustos ayında günlük yaklaşık 280 bin varil artış gösterdi!

Açıklanan rakamlara göre, dünyada günlük petrol üretimi Ağustos ayında bir önceki aya göre yaklaşık olarak 280 bin varil artış göstererek, 101,5 milyon varil seviyelerinde gerçekleşti.

Ticaret Bakanı Bolat'tan tarihi rekor açıklaması: Günlük ihracat 2 milyar 121 milyon dolar oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat günlük ihracatta tarihi rekor kırıldığını söyleyerek, 23 Haziran'daki ihracat rakamının  2 milyar 121 milyon dolar seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı. 

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Fiyatı dudak uçuklattı! gümrük vergisi yüzde 130'a çıkıyor

Gümrük vergisi, ülkelerin dış ticaret politikalarının bir parçasıdır ve ithalatı kısıtlayarak yerli üretimi korumayı veya belirli ürünlerin ithalatını teşvik etmeyi amaçlar. buna mukabil Buğdayın vergisi yüzde 130'a çıkarıldı. Karar, 1 Mayıs 2023 itibari ile yürürlüğe girecek.

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Tapu sahipleri aman dikkat! Tek tek açıklandı, tam 60 günlük süreniz kaldı! 

Tapu sahipleri aman dikkat... Tek tek açıklandı, tam 60 günlük süreniz kaldı... Hemen bir bakın...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TÜİK açıkladı! İşte tarım işçilerinin günlük ücretleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  Tarımsal işletmelerde mevsimlik işçilerin ortalama günlük ücretlerini açıkladı

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

İŞKUR'dan günlük 232,71 TL cep harçlığı! Türkiye'nin 81 ilinde geçerli! Başvurmak isteyen hemen baksın!

İŞKUR'dan işsiz ve meslek edinmek isteyen vatandaşları sevindirecek gelişme yaşandı. Milyonlarca vatandaşa günlük 232,71 TL harçlık verecek. Peki, günlük 232,71 TL cep harçlığından kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Avrupa bu kış karanlığa gömülebilir! Bankalar elektrik kesintilerine karşı önlemlerini sıklaştırıyor!

Dünya zorlu geçecek olan kışa hazırlık yaparken, Avrupa bankaları sıkı tedbirler almaya hazırlanıyor. Birçok Avrupa ülkesinde farklı önlemler alınırken, firmalar elektriklerin sık sık kesildiği Güney Afrika örneği üzerinde çalışıyorlar.

Hattuşa Göynük Tesisleri nerede Haberi

Hattuşa Göynük Tesisleri nerede

Bolu'nun Göynük ilçesinde hayata geçirilen Hattuşa Göynük Tesisleri'nde yer alan daireler satışa çıktı. Hattuşa Göynük'te devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Göynük Hattuşa Tesisleri'nde devremülkler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Hattuşa Göynük'te daire alanları ise 54 metrekare ile 74 metrekare arasında değişiyor.

Hattuşa Göynük projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede yer alan dairelerin ödeme planı kapsamında taksit imlanları sunuluyor.


Hattuşa Göynük Tesisleri nerede?


Hattuşa Göynük Tesisleri Bolu'nun Göynük ilçesinde inşa ediliyor. Çeşitli sosyal aktivite imkanları bulunan Hattuşa Göynük devremülk projesinde açık-kapalı termal havuzlar, spor alanları, spa merkezi, alışveriş merkezi, restoran gibi alanlar yer alacak.


Satışa sunulan Hattuşa Göynük devremülklerinde fiyatlar daire büyüklüklerine göre değişiyor. Hattuşa Göynük Devremülkleri 2018 yılında teslim edilecek.


Tel: 444 45 10

Web: