27 / 04 / 2024

havakent aydınlı fiyat listesi 2022

havakent aydınlı fiyat listesi 2022

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi! 300 bin TL peşinatla!

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Hava Kent Tuzla Aydınlı nerede? Havakent Tuzla lokasyon bilgisi!

Hava Kent Tuzla Aydınlı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Aydınlık Evler fiyat listesi!

Aydınlık Evler detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Aydınlık Evler detaylı fiyat listesi ve proje detayları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı fiyat!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tuzla Şehr-i Aydınlı fiyat listesi!

İki etap olarak planlanan Şehr-i Aydınlı projesi Kurcan İnşaat imzası taşıyor. Şehri- Aydınlı Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor...

Kurcan İnşaat Şehr-i Aydınlı fiyat!

Kurcan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesi 2018 yılınında sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Kurcan İnşaat Şehr-i Aydınlı fiyat listesi...

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Erzincan Aydınlık Evler Cami inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Mahallesi Aydınlık evler de bulunan ve yapımı 3 yıldır devam eden Aydınlık Evler Camisinin inşası hayırsever iş adamı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz'ın destekleriyle tamamlanması planlanıyor.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

havakent aydınlı fiyat listesi 2022 Haberi

havakent aydınlı fiyat listesi 2022

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi, mega kent İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı.

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yer alıyor. 105 adet konutun yer aldığı projede satışlar başladı.

Tuzla Aydınlı Havakent projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları 
Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları 2+1 daireler için 1 milyon 100 bin TL'den, başlarken, 3+1 daireler için ise 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Havakent Tuzla Aydınlı projesinde yer alan 2+1'ler için 300 bin lira, 3+1 daireler için 400 bin lira peşinat ödendiğinde kalan konut bedeli...