20 / 04 / 2024

havalimanın kiralanması

havalimanın kiralanması

YILLARDIR atıl bekleyen Gazipaşa Havaalanı'nı, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Gürcistan ve Batum gibi birçok havalimanını işleten TAV Havalimanları Holding'in 25 yıllığına kiralaması, Gazipaşa ve Alanya'da büyük bir sevinçle karşılandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname aldı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname satın aldı.

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

3. havalimanının başarısı belgesel oluyor!

Tamamlandığında yılda 200 milyon yolcuya ev sahipliği yapması beklenen İstanbul Yeni Havalimanı'nın başarısı belgesele çekilecek. Belgeselin ardından kitap da yazılacak.

TAV, Küba Havana Havalimanı’nın işletmesi için son aşamada!

TAV CEO’su Sani Şener, yapımı devam eden 3. havalimanına rağmen Atatürk Havalimanı’na yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Küba’da ise Havana Havalimanı’nın işletmesi için son noktaya geldik." dedi.

TAV, Umman Maskat Havalimanı'nın yolcu salonunu işletecek!

TAV İşletme Hizmetleri, Umman'ın başkenti Maskat Havalimanı'nın yeni terminal binasında özel yolcu salonu işletmesi için açılan ihaleyi kazandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi, projede revizyon yapılacağından dolayı iptal edildi.

Ticari gayrimenkulün kiralanmasında yeni düzenleme gerek!

Vodafone sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Perakende Gündemi 2016” toplantısına katılan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Mengü, "Ticari gayrimenkulün kiralanması konusunda yeni bir düzenlemeye ihtiyaç var." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 30'u tamam!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinin başında gelen İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının yüzde 30'u tamamlandı. İlk etap için şu ana kadar 2 milyar avro harcandı.

Sivil havacılık sektörü yeni havalimanını dört gözle bekliyor!

BoraJet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Akol,Türk sivil havacılık sektörünün üçüncü havalimanıyla büyüyeceğini kaydederek sektörün havalimanını dört gözle beklediğini belirtti.

BM, Ankara Esenboğa Havalimanı'nı örnek gösterdi!

Ankara Esenboğa Havalimanı’nın engelli yolcuların seyahatlerini kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalar Birleşmiş Milletler’de örnek gösterildi.

3. havalimanının ilk yolcu salonu tamam!

3.havalimanının " ilk" yolcu salonu tamamlandı. Örnek olarak yapılan yolcu salonunda bekleme koltuklarından, yürüyen merdivenin örneklemesine, uçakların iniş kalkış saatlerini gösteren elektronik panolara kadar tüm detayları yer alıyor.

Keşan'daki bazı kumsalların kiralanmasına ilişkin 3 sorun mecliste!

Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesi sınırlarında bulunan bazı kumsalların kiralanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

havalimanın kiralanması Haberi

havalimanın kiralanması

Turizmciler ve bölge yöneticileri, turizm ve ekonomide dengelerin değişeceğine inanıyor. Bölge halkı, ineklerini otlattıkları, sebze ve meyvelerini yetiştirdikleri havaalanına turist taşıyan uçakların inip kalkacağı günü dört gözle bekliyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından ihaleye çıkarılan Gazipaşa Havaalanı'nı, TAV Havalimanları Holding, net karından yüzde 65 pay vererek 25 yıllığına işletme hakkına sahip oldu. Yıllardır atıl duran ve bölge yöneticileri ile turizmciler için büyük önem taşıyan havaalanının işletilecek olması, Alanya ve Gazipaşa'da bayram havası estirdi.

GAZİPAŞA MARKA OLUR

Gazipaşa Kaymakamı İsmail Gültekin, 'Çok mutluyuz. Burası zaten turizm bölgesi ilan edilmiş bir alan. Bölgede caretta caretta, Akdeniz fokları, doğa ve çevreyi koruyan muhafaza eden, özellikle imar konularında ruhsata uygun yapılaşma konusuna özen gösteren bir ilçeyiz. Havaalanının hizmete girmesiyle ilçenin...