29 / 03 / 2024

Havva Kara

Havva Kara

HMG Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi, Havva Kara, Gökhan Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Kara Afrika Müzesi'nin temeli atıldı!

Gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz’un 50 yıl süresince Afrika’nın çeşitli bölgelerinden topladığı 450 parça mask ve materyallerden oluşan koleksiyonu, Büyükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kara Afrika Müzesi'nde sergilenecek.

Londra konut piyasası kara para aklama merkezi!

Londra, kara para aklama faaliyetlerinin de küresel merkezi olarak kabul ediliyor. Londra Belediye Başkanı Sadık Han ise henüz göreve gelmeden önce "Londra’nın hiper enflasyonun yaşandığı konut sektörünü kullanarak kara para aklayan insanlar var.” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası duvarları renklendiriyor!

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı 2018'de bitecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bilgiç: "Okul inşaatı için eylül ayında yeni bir ihale açılacak. 2018 yılında da inşaat tamamı ile bitmiş olacak. Daha sonra Kara Havacılık Okulu buraya taşınmış olacak" dedi.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Cem Kara'dan Çatalca'daki KİPTAŞ mağdurlarına sert cevap!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumunda Kiptaş ile ilgili soru soran AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Kahya'nın sorusunu cevapladı.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

GENELKURMAY Başkanlığı, Isparta’da inşa edilen Kara Havacılık Okulu’nun yüklenicisiyle sözleşmeyi feshetti.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Cem Kara'dan KİPTAŞ bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Manisa Bayırı Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Cem Kara harita ve parseller üzerinde vatandaşları bilgilendirdi.

Erzurum Karaçoban'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hayrettin Cakas tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Havva Kara Haberi

Havva Kara

HMG Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi, Havva Kara, Gökhan Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu.


HMG Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu Yurt içinde ve Yurt dışında olmak üzere; a) Konut, İş yeri, İş hanı, Apartman, villa,Otel, Pansiyon, inşaatları yapmak, yaptırmak, ihalelere girmek veya alınmış ihalelere ortak olmak, ortak almak, inşaat taahhütleri almak, teminat yatırmak ve yatırılmış teminatları geri almak Konut, işyeri veya özellikli binaların sıhhi tesisat, yalıtım, alt yapı, üst yapı, dekorasyon, yenileme kapsamına giren işleri yapmak, bakım ve onarım işleri yapmak, kendi hesabına arsalar ve araziler almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, başkalarına yaptırmak,...