24 / 04 / 2024

Havza bölgesine yatırım

Havza bölgesine yatırım

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza ilçesinde 2014 yılı içerisinde belediye ve kamu kapsamında toplam 270 milyon 750 bin liralık yatırım yapıldığını belirtti. İkiz, "Havza parlayan yıldız oldu" dedi.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Firmalara ihtisas serbest bölgelerine yatırım daveti!

Ticaret Bakanı Pekcan, orta yüksek ve yüksek teknolojili imalat, yazılım ve bilişim ürünü üretimi alanlarında ihracat odaklı faaliyette bulunmayı amaçlayan yerli ve yabancı firmaları, "ihtisas serbest bölgeleri"ne yatırıma davet etti.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yaptığı açıklamada; “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ve bu yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 42’lik bir büyüme gerçekleşti dedi.

Havza bölgesine yatırım Haberi

Havza bölgesine yatırım

5 YILDA ALTYAPI TAMAM 

Başkan İkiz, "Göreve geldiğimiz ilk beş yıl alt yapı ikinci beş ise üst yapıyı tamamlamak için çalıştık. Bu arada ilçedeki termal kaynakların arttırılması için de sondaj çalışmaları yapıldı ve termal su rezervi arttırıldı. 10 yıl içerisinde Kevser Akıllı Park ilçemizin prestij projesi oldu ve ilçemize bir çok ödül kazandırdı. 31 Mart yerel seçimleri sonrası ise ilçemize dahil olan 81 yeni mahallemize hizmetlerimizi hızlı bir şekilde ulaştırmak için çalışmalar başladık. Bu çalışmalar kapsamında 5 mahallemizde parke çalışmaları tamamlandı. 20 mahallemize oyun alanları kuruldu ve 81 mahallemize ise çöp konteynırı yerleştirildi. 10 yıl içerisinde Havza Belediyesi olarak 102 milyon 250 bin liralık yatırım yapıldı. Kamu yatırımları kapsamında ise ilçemizde bir çok önemli yatırım yapıldı. Bunların toplamı ise 168...