25 / 04 / 2024

Hawa Bibi Khan

Hawa Bibi Khan

Hawa Bibi Khan, Güney Afrika'nın yerleşmiş inşaat endüstrisine sahip olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de de gelişmiş bir imalat ve inşaat sektörü var." dedi.

Hawa Bibi Khan: Türkiye'de gelişmiş bir inşaat sektörü var!

Hawa Bibi Khan, Güney Afrika'nın yerleşmiş inşaat endüstrisine sahip olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de de gelişmiş bir imalat ve inşaat sektörü var." dedi.

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar inşa edilmeli!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, ülkenin yapı güvenliği sıkıntısı çektiğini söyledi. Çeliktürk, depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi gerktiğini belirtti.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

Hatay Kırıkhan'ın yolları yenilendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kırıkhan ilçesine bağlı Demirkonak Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Khan Alharer İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Alharer İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün M.Bassam Aboghada, Hasan Aboghada,M.Bashır Aboghada imzasıyla kuruldu.

Gökhan Taş: Emlak Yasası çıkarılmalı!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Gaziantep'te 7- 9 milyar dolar olan Türkiye'deki 230 milyar dolar gayrimenkul piyasasının, fuhuş ve terör yuvalarından arındırılması için Emlak Yasası'nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

Khan Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Khan Group Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yavuz Fazlıoğlu ve Orhan Karagöl imzasıyla kuruldu.

Gökhan Gönül, Florya Sütiş'i 5 milyon TL'ye satın aldı!

Sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transferiyle çok konuşulan Gökhan Gönül, aldığı ücret nedeniyle uzun süre gündemde kalmıştı.

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Şaki tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Hawa Bibi Khan Haberi

Hawa Bibi Khan

Merkezi Güney Afrika'da bulunan MERIT Danışmanlık Şirketinin Üst Yöneticisi Hawa Bibi Khan, ülkede farklı alanlarda yatırım imkanlarının bulunduğuna dikkati çekerek, "Türk iş adamları zaman ayırıp Güney Afrika'yı ziyaret etmeli, gözlemlemeli ve ticaret odalarıyla iletişime geçmeli." dedi.


Khan, ülkedeki yatırım imkanları hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu ve Türk iş adamlarına yönelik tavsiyelerini dile getirdi. Batılıların yıllarca Afrika'yı sömürdüğünü vurgulayan Khan, ülkede halen ekonomik alanlarda en büyük oyuncuların Batılılar olduğunu belirtti.


Khan, Apartheid (ayrılık) döneminde beyazların Güney Afrika ekonomisini kontrol ettiğini ancak bu dönemin aşılmasıyla siyahilerin de ekonomide yer alabildiklerini söyledi.


- Türk şirketler daha sabırlı ve planlı yatırımlar yapmalı

Hawa Bibi Khan, Türkiye ve Güney Afrika'nın benzer ekonomilere sahip olmasının taraflar arasında daha fazla iş birliğine imkan vereceğini ifade ederek, ikili iş birliklerinde en...