16 / 04 / 2024

Hayat Grubu yeni yatırımları

Hayat Grubu yeni yatırımları

Grup 2013 yılını 1 milyar doların üzerinde ciro ile kapattı. Yurtiçinde pazar payını hızla artıran Grup, Rusya'da da dev bir yatırımın temellerini atmıştı. 100 milyon dolarlık yatırımın 2015 yılında devreye girmesi bekleniyor...

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

2000 2005 2010 girişlilere SGK’dan müjde: Emekli olma tarihlerinde değişiklik yapıldı

Uzun süredir gündemde olan emeklilik konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal Güvenlik Kurumu, iş hayatına yeni başlayan vatandaşların emekliliklerinde yaş ve prim ödeme tarihi güncelledi. Bu yeni düzenlemeler ile vatandaşlar ne zaman emekli olabileceğini hesaplayabiliyor.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Yeni Hayat Mahmutbey 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Özel sektörde zam hareketliliği başladı

Asgari ücrete yakın ücret alan çalışanlar için bir yeni düzenleme beklentisini meydana geldi ve çalışma hayatında yeni bir hareketlilik başlamış oldu.

2022 emekli maaşı hesaplama! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım 2022?

Emeklilik her çalışanın hayalidir. Çalışma hayatında yıllarını harcayanlar ya da çalışma hayatına yeni atılanlar ne zaman emekli olurum? şeklinde soruyu sormaktadır. İşte detaylar!

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Hayat Grubu yeni yatırımları Haberi

Hayat Grubu yeni yatırımları


Hayat Grubu, ağırlıklı olarak kimya ve ağaç sanayi sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 1937 yılında temelleri atılan Hayat Grubu'nu kamuoyu Bingo, Test, Has, Molped, Joly, Molfix, Bebem, Papia, Familia, Teno gibi ev temizlik, kişisel bakım ve kağıt ürünleri markalarıyla tanıyor. Grup 2013 yılını 1 milyar doların üzerinde ciro ile kapattı. Yurtiçinde pazar payını hızla artıran Grup, Rusya'da da dev bir yatırımın temellerini atmıştı. 100 milyon dolarlık yatırımın 2015 yılında devreye girmesi bekleniyor. 


Merkezi istanbul Altunizade'de bulunan Hayat Holding'in patronları pek medyada yer almaz. Ancak ailenin İstanbul'un değişik noktalarında çok değerli arsaları, gayrimenkulleri olduğu konuşulur. Son yıllarda birçok şirket ve aile gayrimenkullerini daha değerli hale getirmek için ayrı şirketler altında topluyor. Bu modaya son katılan aile Hayat Holding'in sahipleri Kiğılı Ailesi oldu. 


Geçen hafta...