27 / 04 / 2024

hayat meydanı resimleri

hayat meydanı resimleri

Emlak Konut GYO'nun 20 konut planladığı Bahçekent Hoşdere bölgesinde yapılacak "Hayat Park" dev şehir parkı için çalışmalar sürüyor. Hayat Park Meydanı 160 bin metrekarelik alana kurulacak.

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

Ankara Garı'nın önüne 'Demokrasi Meydanı' adı verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, terör saldırısının meydana geldiği Ankara Garı önündeki alana, "Demokrasi Meydanı" adının verilmesini kararlaştırdı. 10 Ekim'deki bombalı saldırıda 99 kişi hayatını kaybetmişti.

Torbalı Ayrancılar’a yeni meydan yapılacak!

Torbalı Belediyesi, sosyal ve ekonomik hayatın giderek canlandığı, cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Ayrancılar Mahallesi için meydan projesini hayata geçiriyor.

Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman? Projeyle ilgili merak edilen bilgiler ayrıntıda...

Hayat Park Meydanı Bahçekent'in ilk görselleri!

Emlak Konut GYO'nun 20 konut planladığı Bahçekent Hoşdere bölgesinde yapılacak "Hayat Park" dev şehir parkı için çalışmalar sürüyor. Hayat Park Meydanı 160 bin metrekarelik alana kurulacak.

Adana Kent Meydanı'na kavuşacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Seçim döneminde vadettiği meydan projesi hayat bulmaya başlıyor. Meydan oluşturulmasına ilişkin madde Seyhan Belediye Meclisi Şubat ayı son oturumda ilk gündem maddesi olarak ele alındı.

Bahçekent Hayat Meydanı 160 bin metrekare alan üzerine kuruluyor!

İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan Bahçekent, TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO öncülüğünde hayata geçecek nitelikli konut projeleri, okullar, hastaneler, parklar ve alışveriş merkezleri sayesinde yaşanılabilir bir şehir haline gelecek.

Bahçekent'e Hayat Meydanı kurulacak!

Önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bahçekent, kurulacak olan dev şehir parkıyla da adeta nefes alacak. Hayat Meydanı adını taşıyan park 160 bin metrekarelik alana kurulacak.

Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim!

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Hayat Park Meydanı ihalesine 5 teklif geldi!

Emlak Konut GYO, Hoşdere'de yapılacak olan Hayat Park Meydanı ihalesi dün gerçekleştirildi. Saat 14:30'da yapılan ihaleye 6 firma katıldı. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Emlak Konut Bahçekent Hayat Meydanı!

Emlak Konut Bahçekent Hayat Meydanı projesi 160 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Üç tarafının sularla çevrili olduğu projede cami, biolojik gölet, çim amfi gibi alanlar yer alıyor.

hayat meydanı resimleri Haberi

hayat meydanı resimleri


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 20 konut olarak planlanan Bahçekent'e dev şehir parkı için ihale yapılmıştı. Hoşdere olarak bilinen bölge yeni bir uydukent olacak denebilir.


Hayat Park Meydanı projesinin 19 Aralık 2014'te gerçekleştirilen ihalesine 5 firma teklif vermiş, Yapı ve Yapı İnşaat 39 milyon 931 bin 28 TL en düşük teklifle ihaleyi almıştı. Emlak Konut ile firma arasında iş sözleşmesi 6 Ocak 2015 tarihinde imzalandı.


Bahçekent Flora, Avrupark gibi projelerin satışlarına başlandığı Hoşdere'de 160 bin metrekare alanda dev bir şehir parkı yapılacak.



Hayat Meydanı merkezinde cami


Hayat Park Meydanı'nda çok amaçlı etkinlik salonu, çim amfi, Hayat Meydanı, cami, piknik alanları, çocuk oyun alanları, yamaç terası, spor alanları, biyolojik gölet, tematik bahçeler, üç tarafı sularla çevrili dinlenme alanları, seyir alanları, kaskatlı havuzlar ve...