19 / 04 / 2024

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat adresi

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat adresi

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Adıgüzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, D.Boyu Caddesi'nde kuruldu.

İşte prizde kalan şarj aletinin size aylık maliyeti: Elektrik tüketimi ve enerji tasarrufu hakkında bilinmesi gerekenler

Günümüzde teknoloji bağımlılığının artmasıyla birlikte, şarj edilebilir cihazlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak birçoğumuz, şarj aletlerini prizde bıraktığımızda da elektrik tüketip tüketmediğini merak ediyoruz.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Bu yöntemler ile elektrik faturalarınızı hemen şimdi 200 TL düşürün!

Elektrik faturalarında 200 TL tasarruf ettiren formül bulundu. Bu yöntemlere dikkat edenler önemli ölçüde daha az ödeyeceklerdir. İşte hayat ve para kurtarmanın bu harika yolları...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Elektrik faturasında hayat kurtaracak küçük ama etkili ipuçları

Evinizde hiç fark etmeden elektrik tüketimini dolayısıyla da faturayı balon gibi şişirdiğinizi farkında mısınız? Her gün elinize aldığınız ütü ve saç kurutma makinesinin buzdolabınızdan daha fazla elektrik tükettiğini biliyor musunuz? Peki ya sadece çoklu ve düğmeli priz alarak tüketimi yüzde 5 düşü

Bakanlığa hemen temizlik görevlisi, aşçı, tesisatçı, elektrikçi alınacak! Siz de şimdi E-devletten başvurabilirsiniz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı milyonlarca kişinin merakla beklediği duyuruda Merkez Taşra Teşkilatında görevlendirmek için sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. İşte detaylar...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Elektrik ve doğalgaz fatura desteği ödemeleri başladı! 1.150 TL ve 206 TL hesaplara aktarılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çeşitli yardımlarda bulunuyor. Elektrik ve doğalgaza gelen zamların ardından fatura desteği ödemeleri yapılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat adresi Haberi

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat adresi

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Adıgüzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, D.Boyu Caddesi'nde kuruldu.


Hayat Tesisat Elektrik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE 3- A) Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır ; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi vearsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları...