26 / 04 / 2024

haziran konut kredisi faiz oranları

haziran konut kredisi faiz oranları

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren konut kredisinde faiz oranları güncellendi. İşte bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

İngiltere’de onaylanan konut kredisi başvuruları Haziran'da 54 bin 700’e yükseldi!

İngiltere Merkez Bankası (BoE) tarafından açıklanan rakamlara göre, İngiltere'de onaylanan konut kredisi başvuruları Haziran ayında 54 bin 700’e çıkarak 2022'nin ekim ayından bu yana en yüksek seviyelerini gördü.

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında deprem!

2007 yılında konut kredilerinin yasal hale getirilmesiyle, kredi talepleri patladı. Geçtiğimiz sene Haziran ayında kamu bankalarının başlattığı düşük faiz oranlı konut kredileriyle rekor rakamlarda kredi kullanımları kaydedildi. Peki bankaların konut kredisi faiz oranları Temmuz 2021'de ne oldu?

Konut kredisi faizleri Haziran 2021'de ne oldu?

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Bankaların konut kredisi faizlerini araştıran vatandaşlar, sıfır oranlı kredi olup olmadığını da araştırıyor.

Konut kredisi faizlerinde indirim yapılacak mı?

Ev alacak vatandaşlar genellikle konut kredisi kullanıyor. Geçen sene Haziran'da konut kredisi faizlerinde kampanya yapılmıştı. Faizlerde bu sene de indirim olacak mı? 

2021'de konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Haziran ayından ber yükselişte olan konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu? Faizler yeniden düşecek mi? İşte detaylar...

Şubat 2021'de en uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faizlerini merak ediyor. Haziran ayında kamu bankaları tarafından başlatılan ve Ağustos'ta sona eren düşük faizli konut kredisi kampanyasının yeniden yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor. Peki bankaların güncel faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi faizleri Ekim 2020'de ne oldu?

Düşük faiz oranları sonrası pek çok vatandaş konut sahibi olmak için konut kredisi kullandı. Haziran ayında kamu bankalarının başlattığı düşük faiz oranlı konut kredilerine rekor talep gösterildi. Peki 100 TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu? İşte detaylar...

Konut kredisi faizleri tırmanışta!

Mayıs-haziran aylarında dip yapan mevduat ve kredi faizleri her geçen gün yükseliyor. Konut kredisi faiz oranları da her gün artıyor.

Sıfır ve ikinci elde konut kredisi faizleri ne oldu?

Haziran ayı başında kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını Cumhuriyet tarihinin en düşük oranlarına çekmesiyle birlikte kredi kullanımında ve konut satışlarında rekor kırılmıştı. Ağustos'la birlikte ise bankalar kredi faizlerini yükseltmeye başladı. Peki güncel faizler ne oldu?

Konut kredisi faizlerinde sert artış!

Haziran'da cumhuriyet tarihinin en düşük oranlı kredi faiz oranları açıklanmış, konut kredilerinde patlama yaşanmıştı. Ağustos ayında ise konut kredisi faizleri yükselmeye başladı. Peki güncel faiz oranları ne oldu? İşte bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

Sıfır ve ikinci el evlerde konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

Haziran ayında kamu bankaları tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyaları konuta ve konut kredisine olan talebi artırmıştı. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? İşte banka banka oranlar...

Konut kredisi kullanımında rekor artış!

Temmuz 2020'de 100 bin kişi ilk defa konut kredisi kullandı. Haziran ayında kamu bankaları tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyaları, konut kredisi kullanımını artırdı.

Sıfır ve ikinci el konut kredisi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları Haziran ayının başında tarihin en düşük seviyesine çekilmişti. Kamu bankalarının başlattığı bu kampanya Ağustos ayında sona erdi. Peki bankaların konut kredisi faizleri ne oldu?

haziran konut kredisi faiz oranları Haberi

haziran konut kredisi faiz oranları

Mayıs ayına ilişkin konut satış istatistikleri önceki gün açıklandı. Açıklanan rakamlara göre; Türkiye genelinde Mayıs ayında 59 bin 166 konut satıldı. Konut satışları kısıtlamanın etkisiyle gerileme yaşarken geçen senenin Mayıs ayına göre; yüzde 16,2 yüzde arttı.

Takvim'de yer alan habere göre; yaşanan bu gelişmelerle konut kredisi faiz oranları güncellendi.Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en uygun konut kredisi veren bankayı araştırıyor. İşte bankaların güncel konut kredi oranları...

HALKBANK

İhtiyaç kredisi: 1,61
Taşıt kredisi: 1,54
Konut kredisi: 1,38

ZİRAAT BANKASI

Tüketici kredisi: 1.54
Taşıt kredisi: 1.54
Konut kredisi: 1.37

VAKIFBANK

İhtiyaç kredisi: 1,54
Konut kredisi: 1,37

QNB FİNANSBANK

İhtiyaç kredisi: 1.39
Taşıt kredisi: 1.79
Konut kredisi: 1.69

GARANTİ BBVA

İhtiyaç kredisi: 1,84-1,69 arası değişiyor.
Taşıt kredisi: 1.72
Konut kredisi: 1.46'den başlıyor ve 1.75'e kadar ulaşıyor. (Vade ve çekeceğiniz kredi miktarına...