29 / 03 / 2024

head ofis ataşehir telefon numarası

head ofis ataşehir telefon numarası

Head Ofis Ataşehir telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Setra Group Head Ofis projesinde yer alan ofisler 300 metrekare ve 400 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Ataşehir Head Ofis projesi!

Ataşehir Head Ofis projesi 13 katlı ve 23 katlı 2 blok halinde İstanbul Anadolu yakasında yükseliyor. Ataşehir Head Ofis projesinin ilk etabında teslimler 2. ofis bloğu ise 2015 yılında tamamlanacak...

Head Ofis projesi!

Head Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolar ile 5 bin 350 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Ataşehir Head Ofis projesinde teslimler Haziran 2014'te başlıyor...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Ataşehir Vogue Business Center Ofis!

Ataşehir Vogue Business Center Ofis projesinde metrekare birim fiyatı lansmana özel 6 bin 150 liradan başlayarak değişiyor. Vogue Business Center projesi bu yıl sonu tamamlanıyor...

A+Live Ataşehir Ofis fiyat!

A+Live Ataşehir Ofis projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen A+Live Ataşehir projesinde 111 ofis ve 11 dükkan yer alıyor...

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzalı My Newwork, Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Ataşehir My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolara ofis!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen Ağaoğlu My Newwork projesinde ticari ofis, mağaza ve dükkanlar yer alıyor.Projede ofislerin metrekare fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesi 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler Mart 2017'de!

14 bin metrekare alan üzerinde yayılan My Newwork Ataşehir projesinde ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar metrekare birim üzerinde hesaplanıyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Ataşehir Loft Up fiyat!

Ataşehir Loft Up fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 700 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Tatar Yapı Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

head ofis ataşehir telefon numarası Haberi

head ofis ataşehir telefon numarası

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan Head Ofis Ataşehir telefon numarası hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


13 katlı ve 23 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Ataşehir Head Ofis projesi toplam 30 adet ofisten meydana geliyor. Proje, Setra Group imzası ile inşa ediliyor.


Head Ofis Ataşehir telefon numarası 0 216 484 0 484 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden Head Ofis Ataşehir projesi toplam 30 adet ofisten meydana geliyor.


Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim sorusuna ilk blok için hemen, ikinci blok için 2015 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor. Head Ofis projesinin her katında kat bahçesi bulunuyor.


Head Ofis ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Head Ofis projesinde ofislerin alanları 300 metrekare ve 400 metrekare şeklinde tasarlandı.


Head Ofis...