28 / 03 / 2024

Heidi Klum evini mi satıyor

Heidi Klum evini mi satıyor

Heidi Klum, Los Angeles-Brentvvood'daki görkemli malikânesini satışa çıkardı. Klum, 2010'da o dönemdeki eşi Seal'le birlikte 14 milyon dolara aldığı ev için 25 milyon dolar talep ediyor.

Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar!

Bir dönem fırtanalar estiren model Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar...

Heidi Klum'un Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık lüks malikanesi!

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Heidi Klum 11 milyon dolara Tavern Adası'nı alacak!

Ünlü Alman manken Heidi Klum, bir zamanlar Marilyn Monroe 'nin ev sahipliğini yaptığı adayı satın almak için kolları sıvadı.

Canik Belediye Başkanı kentsel dönüşüm kapsamında kendi evini yıktı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu...

Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje "Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Samsun'da metan gazı bulan bir kişi bu gazla evini ısıtıyor!

Samsun'da Bafra ilçesinde bir çiftçi, kuyu kazarken bulduğu metan gazıyla hem evini ısıtıyor, hem de yemeğini pişiriyor. Mahallede yaklaşık 10 evin, bahçesinden çıkan metan gazıyla ısınıyor..

Başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür?

Taşınmaz kiralamalarında kira sözleşmesi kiracı ve kiralayan tarafında yapılan anlaşmaya istinaden imzalanıyor. Peki, başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür? Kiralayanla mal sahibi farklı kişi olabilir mi?

Hüseyin Karcı yaptığı maket yapılarla evini müzeye çevirdi!

Salihli ilçesinde yaşayan Hüseyin Karcı, atık malzemeleri de kullanarak yaptığı tarihi yapıların minyatürleriyle evini adeta açık müzeye çevirdi. Karcı, eski yapıların minyatür maketlerini yapmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini belirtti.

Avukat Kadir Kurtuluş: Eylem planıyla ilk evini alacak olanlara teşvik mi geliyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ilk evini alacak olanlara, evleneceklere ve eğitim parası biriktirmeye çalışanlara devlet teşviği verileceğine yönelik bir madde de yer aldı.

Avukat Kadir Kurtuluş: İlk evini alacak olanlara teşvik mi geliyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ilk evini alacak olanlara, evleneceklere ve eğitim parası biriktirmeye çalışanlara devlet teşviği verileceğine yönelik bir madde de yer aldı.

Annemin evini kredi ile alabilir miyim?

Konut kredisi ile bankalar, mesken sahibi olmak isteyen kimselerin uzun vadede düşük faiz oranları ile nakit ihtiyacı karşılanıyor. Peki, kredi herkese verilir mi? Siz de "Annemin evini kredi ile alabilir miyim?" diyorsanız, işte yanıtı..

Babamın evini kredi ile satın alabilir miyim?

Taşınmaz mal tapu devri aile içinde de yapılabiliyor. Peki, aile içinde yapılan mesken tapu devir işlemlerinde alıcı kredi kullanabilir mi? Siz de "Babamın evini kredi ile satın alabilir miyim?" diyorsanız, işte yanıtı..

Dumankaya İnşaat'tan eski evini getir yenisini al dönemi!

Dumankaya İnşaat, yeni finansman yöntemini devreye aldı. Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak ‘D Planı’, ‘eski evini getir yenisini götür’ prensibine dayanıyor. Sistemde eski ev peşinata sayılıyor.

Heidi Klum evini mi satıyor Haberi

Heidi Klum evini mi satıyor


Modellikten emekli olduktan sonra TV dünyasına giren Heidi Klum, Los Angeles-Brentvvood'daki görkemli malikânesini satışa çıkardı. Klum, 2010'da o dönemdeki eşi Seal'le birlikte 14 milyon dolara aldığı ev için 25 milyon dolar talep...