20 / 04 / 2024

Helenium Butik ödeme koşulları

Helenium Butik ödeme koşulları

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Helenium Butik ödeme koşulları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Helenium Butik Rezidans projesinde 148 adet daire yer alıyor. Helenium Butik ödeme koşulları haberimizde yer alıyor.

216 Butik Plus'ta beşli kampanya!

Ev sahibi olmak isteyenler Çekmeköy 216 Butik Plus'ta ara ödemeli, faizsiz, peşinatı teslimde, kredisi teslimde ve peşin ödeme adını taşıyan kampanyaların birinden faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

216 Butik Plus'ta en fazla ilgi ara ödemeli kampanyaya!

216 Butik Plus’ın ara ödemeli, faizsiz, peşinatı teslimde, kredisi teslimde ve peşin ödeme adlarını taşıyan bol seçenekli kampanyasından yararlananlar avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma şansını yakalayacak.

216 Butik Plus 5 ayrı kampanya başlatıyor!

Çekmeköy’de hayata geçirdiği 216 Butik Plus’tan ev sahibi olmak isteyenler için beş ayrı kampanya düzenledi.Ara ödemeli, faizsiz, peşinatı teslimde, kredisi teslimde ve peşin ödeme kampanyalardan birini kullananlara avantajlı fiyatlar sunuluyor.

216 Butik Plus'ta beş ayrı kampanya!

216 Butik Plus’tan ev sahibi olmak isteyenler için beş ayrı kampanya düzenledi. Ara ödemeli, faizsiz, peşinatı teslimde, kredisi teslimde ve peşin ödeme adını taşıyan kampanyalardan birini kullananlar avantajlı fiyatlarla daire sahibi olabilecek.

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı!

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.

Çiftlik Evleri Beylikdüzü: Doğa ile bütünleşmiş butik proje!

12 daireden meydana gelen Çiftlik Evleri projesi Beylikdüzü'nde doğa ile bütünleşmiş butik yaşam sunuyor. Çiftlik Evleri projesinde avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa devam ediyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

216 Butik Plus ödeme seçenekleri!

216 Yapı imzası ile hayata geçirilen 216 Butik Plus Konutları'nda yer alan dairelerin alanları minimum 58 metrekare, maksimum 145 metrekare olarak belirlendi. İşte 216 Butik Plus ödeme seçenekleri...

Kurtköy Helenium Boutique Konutları!

Kurtköy Helenium Boutique Konutları 'nın ödeme koşulları kapsamında yüzde 35 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Helenium Butik satış ofisi!

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Helenium Butik ödeme koşulları Haberi

Helenium Butik ödeme koşulları

"Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor.


Pendik Helenium Butik projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinatta, kalan bedel için 24 ay 0 faiz avantajı sağlanan Kurtköy Helenium Butik 'te daire fiyatları 195 bin 600 liradan başlıyor.


Helenium Butik ne zaman teslim edilecek sorusuna 2017 yılı yanıtını verebilmek mümkün. Projenin sosyal imkanları çocuk oyun alanları, otopark, güneşlenme alanları, güvenlik, açık yüzme havuzundan oluşuyor. 


Helenium Butik Konutları nerede?

Adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Butik satış ofisi telefon: 0 216 702 10 00

Web: